Kello taisi olla jo lähemmäs kymmenen ennen kuin pääsimme nauttimaan illallista, joten söimme kevyemmin yötä vasten.
Tämän reseptin sain äidiltäni joka oli sen bongannut cashew-pähkinä pussin takaa. Mahdollisesti pikkujoulujemme menussa.
salaatti
tomaattia
kurkkua
50 g cashew-pähkinöitä
säilyke päärynöitä (sokeroimaton liemi)
Aura juustoa
Salaatti on nopea valmistaa, ainoastaan pähkinöitä olisi hyvä paahtaa hetki kuumalla pannulla. Joka kerta kun tulee vähärasvaisista tuotteista tai edes ruuan laitosta puhe, keskustelu kääntyy vähärasvaiseen Aura-juustoon. Yhdestäkään suusta en ole vielä kuullut positiivista sanaa. Ei maistu sellaisenaan eikä sula ruuan joukkoon. Täysi kengänpohja. Joten salaattiin kannattaa ostaa sitä aitoa ja alkuperäistä. Kastikkeena valkosipuliöljyä ja balsamicoa.