TAPENADE

Tapenade eli oliivitahna toimii hyvin niin levitteenä leivän päällä, lisukkeena tapaksien kanssa, kuin voileipäkakun täytteenäkin. Oliivitahna on helppo valmistaa, mutta itsetehtynä säväyttää vaikka kekkereissä tavis-creme-bonjourin tilalla.

1 prk mustia oliiveja
1 rkl kapriksia
1 tl timjami
1/2 tl mustapippuria
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä

Purista valkosipulikynsi öljyyn, sekoita ja siivilöi valkosipuli öljystä. Sekoita kulhossa muut ainekset ja öljy. Survo massaksi tehosekoittimella. Tarkista maku. Voit käyttää myös vihreitä oliiveja ja mausteita oman maun mukaan.

Arkistojen kätköistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *