VEEMÄINEN KANA

Voiko kanan valmistuksesta riidellä? Ilmeisesti voi. Kaiken draaman jälkeenkin ateria maittoi sovintoa hierottaessa. Valmistusaika: 30 min sovinnossa / 60 min riidoissa

2 kpl 150 g kanafileitä
riisiä
kasvissuikalesekoitus

Kastike:
1 dl turkkilaista ruokajugurttia
basilikaa
mausteita esim. suola, pippuri, curry, juustokumina, graham masala

Keitä riisi ja lisää kasvikset loppuvaiheessa joukkoon niin että keittyvät 5 minuutin ajan. Sillä välin kun riisit keittyvät valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa. Paista kanat pannulla ja mausta. Voit käyttää samoja mausteita kuin kastikkeessakin.

Kana maistui sopivasti intialaiselle kun taas riisi sai luonnetta vihanneksista. Riisistä tuli hieman ylikypsää pienen välikohtauksen takia 😉

Arkistojen kätköistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *