Skip to main content
Lauantaipäivä jatkui katkarapu-avokado leipien ja punaviinin voimalla. Inspiraatiota haimme ystäviemme järjestämistä illanistujaisista, joissa tarjoiltiin jätti katkarapuja, avokadokastiketta, aïolia ja maalaispaahtoleipää. Me jätimme aïolin väliin ja pinoimme muut ainekset päällekkäin. Valmistusaika 15 min ja ohjeesta tulee 5 leipää.

5 isoa paahtoleipää
200 g katkarapuja
1 kermaviili (3,5%)
1 kypsä avokado
tuore tilliä
1/2 sitruuna
salaattia
suolaa
pippuria

Halkaise kypsä avokado pituussuunnassa. Kierrä avokadoa niin että puolikkaat irtoavat toisistaan. Poista kivi, kuori puolikkaat ja pilko paloiksi. Kuoret saa kypsästä avokadosta helposti pois lusikalla irrottamalla. Sekoita kermaviini, avokado, silputtu tilli, sitruunamehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Asettele salaatti, kastike ja katkaravut paahdettujen leipien päälle. Rouhi lopuksi mustapippuria.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

  • Anonyymi sanoo:

    ’Jättikatkarapu’ on yhdyssana 🙂 ”jättimäinen katkarapu” olisi erikseen (adj. + subs.).

Jätä kommentti