KANAFAJITAS

Eilen nautitut kanafajitakset poikkesivat hieman aikaisemmin postatuista fajitas lighteista runsaammilla täytteillä. Itsetehty salsa on edelleen tämän herkun sielu. Valmistusaika 1 h, ohjeesta teet 8 fajitasta.


8 fajitas lättyä
400 g naturel kanasuikaleita
itsetehtyä salsaa
1 prk maustettua raejuustoa (Arlan feta-oliivi 5 %)
1/2 kurkku
1 salaatti
1 paprika
1 sipuli

Valmista salsa ja jätä jääkaappiin maustumaan. Paista kanasuikaleet, sipuli ja paprikasuikaleet pannulla ja mausta. Lämmitä lätyt valmiiksi folion sisällä uunissa 150 asteessa. Leikkaa vihannekset ja aseta tarjolle muiden täytteiden kanssa.

Arkistojen kätköistä

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *