100 COCKTAIL LEIPÄSTÄ

Ilta Bar Teoksessa venähti kuin varkain aamuun asti. Mikäs sen mukavampaa kuin vääntää 100 cocktail leipästä klo 9 sunnuntai aamuna ja vielä krapulassa. Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi piperrimme 100 kpl kinkku-juusto ja katkarapu nyyttejä. Browniesit olimme onneksi tehneet edellisenä päivänä ja kakun tilanneet konditoriasta. Sunnuntaina siis houstasimme 35 päiselle sukulaisjoukolle juhlat.


Emme ehtineet hankkia kunnon piparimuottia, jolla tehtailla real-leivistä sopivia suupaloja, joten keksimme käyttää hiustökötinpullon korkkia.

50 kpl mozzarella leipäsiä

2 pkt Real ruisleipää
3 pkt mozzarellaa
2 prk kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
suolaa
pippuria
balsamicoa
cocktailtikkuja


50 kpl katkarapu leipäsiä

2 pkt Real-leipää
300 g katkarapuja (säästä 50 kpl koristeeksi)
5 kypsää avokadoa
tuoretta tilliä
1 kevyt kermaviili (3,5 %)
1 sitruuna
suolaa
pippuria

Arkistojen kätköistä

4 kommenttia

  1. oliivia 20.03.2007

    Hatunnosto hurjan urakan jaksamisesta! Ja miten herkullisen näköisiä leipäsiä, maistuis varmaan mullekin 😉

    Vastaa
  2. Polkkapossu 20.03.2007

    Erittäin loistavia pikkupaloja. Pisteet ja peukku ylös!

    Vastaa
  3. Joni ja Jenni 21.03.2007

    Mielestäni pikkuleipäsissä oli hyvä vaiva-näyttävyys suhde, toisin kuin ehkä katkarapu ja kinkkunyyteissä joita pipersimme 2,5 tuntia ja näyttävyys oli kuitenkin aika eri tasoa. Pitää yrittää ehtiä laittaa nekin vielä eetteriin. Hieman kiireen poikasta on lykännyt viime viikkoina…– Jenni liemessä

    Vastaa
  4. Lina 29.03.2007

    Me teimme aikoinaan ylioppilasjuhliin useita satoja englantilaisia kolmioleipiä – vaikka vaiva oli kaupasta ostettaviin cocktailpiirakkoihin verrattuna iso, menivät tonnikala/muna-salaatti/paahtopaisti leivät kaupaksi uskomattoman hyvin. Näistä saakin hyvän ja näyttävän idean pikkuveljen juhliin : )

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *