8 kpl fajitaslättyjä
300 g naturel kanasuikaleita
villiriisiä 2 hengelle
kuivattuja viikunoita
kokonaisia vihreitä pakaste papuja
1/2 prk creme fraiché (5 %)
1 rkl tahinia
1 rkl currytahnaa
Maustamiseen: suola, curry, garam masala, juustokumina, cayanne
Jugurttikastike:
1 prk bulgarianjugurttia
tuoretta persiljasilppua
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
Valmista jugurttikastike sekoittamalla aineet ja laita jääkaappiin maustumaan. Riisin kiehuessa paista kanasuikaleet ja höyrytä pavut. Mausta kanat voimakkaasti itämaisilla mausteilla ja heitä hetkeksi sekaan puolitetut viikunat. Sekoita padassa riisi, kanat, pavut, kosteuttava creme fraiché ja lisäpotkua antavat tahinia ja currytahna. Täyte rullataan fajitasletun sisään seurana jugurttikastiketta.