250 g pastaa
300 g naturel kanasuikaleita
1/2 homejuusto (Aura)
2 dl creme fraiché ruokakerma (5 %)
1 sipuli
1 tuore parsakaali
1 tuore chili
Kanan maustamiseen: suola, pippuri, curry, paprika, juustokumina, valkopippuri
Keitä pasta ja höyrytä parsakaalia n. 10-15 min. Kuullota sipuli ja paista kanasuikaleet valkosipuliöljyssä ja mausta kevyesti. Lisää joukkoon murustettu homejuusto, pilkottu chili ja ruokakerma. Heitä lopuksi sekaan parsakaali ja anna hautua vielä muutama minuutti. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile parmesanraasteen ja valkosipuliöljyn kanssa.
Jaah. Miljonääri Jussistako tämä ohje olikin tuttu! 😀 Systeri joskus tän mulle opetti, me vaan laitetaan aina parsakaalin sijaan paljon ananasta. Ananas ja sinihomejuusto on ihana kaksikko! Nams.
Ananas kuulostaa tosi hyvältä! Mun vanhoja suosikkeja on kinkku-ananas-homejuustopizza, joten uskoisin kyseisen yhdistelmän hivelevän makunystyröitäni…>– Jenni liemessä