1,5 dl bulgur suurimoita (esikypsennettyä durumvehnää)
4 kpl säilyke punajuuria (makeuttamattomia)
4 rkl punajuurten lientä
tuoretta timjamia silputtuna
2 kpl kanafileitä
1 sitruuna
Bulgur suurimot valmistetaan samaantapaan kuin riisi. Keitä suurimoita runsaassa vedessä 10-12 min. Kuutioi punajuuret ja lisää bulgurin joukkoon. Mukaan laitetaan vielä muutama ruokalusikallinen lientä jotta väri syvenee kirkuvan pinkiksi. Saksi tuoretta timjamia pieni nippu joukkoon. Säästä muutama verso koristeeksi. Bulgur voidaan tarjoilla esimerkiksi kanan kanssa. Valmiin annoksen päälle puristettiin mehua tuoreesta sitruunasta.
Pinkki bulgur näyttää ihanalta! Pitääpä kokeilla, piristää varmasti annosta kuin annosta…