Skip to main content
Ensimmäinen anoppiehdokkaani tapasi tehdä 90-luvulla rosmariiniporkkanoita pikkupakasteporkkanoista. Kanafile sai seurakseen lämpimän salaatin vihreästä salaatista, rosmariiniporkkanoista ja marinoiduista valkosipulinkynsistä.


Rosmariiniporkkanat (2:lle)

3 kpl porkkanoita (tai pakaste pikkuporkkanoita)
1 rkl rosmariinia
1 rkl voita
1 rkl öljyä
1 tl hunajaa
ripaus suolaa

Lämmitä öljy ja voi kattilassa. Paista porkkanoita rasvassa kunnes ne pehmenevät hiukan. Lisää loppuvaiheessa mausteet. Kypsyysaste on aika lailla makuasia. Itse tykkään että porkkanat ovat kunnolla pehminneet.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti