ITALIALAINEN SIKA TEKI TEMPUT

Italiasta asti kiikutettu magara tuli ruumassa vaivattomasti ja säilyy kuukausitolkulla. Sianlihasta valmistettu herkku oli sen verran aromikas että tämän sikapasta luotti siihen varauksetta. Höysteenä pinaattia ja kevytkermaa.


Sikapastasta otettu kuva on ensimmäisiä testikuvia uudella ”ruokaobjektiivillamme”. Kuviin saa paljon vähemmän syväterävyyttä ja niitä saa otettua huomattavasti lähempää kuin aikaisemmin.

Sikapasta (2 hlö)

200 g pennepastaa
100 g italialaista sianlihamagaraa tai esim salamia
1 pkt pakastepinaattia
1 prk kevytkermaa (7 %)
loraus öljyä pastan keitinveteen
rucolaa
parmesania
sormisuolaa

Pinaatti sulatetaan kattilassa pienessä tilkassa vettä. Lisätään kerma ja makkarakuutiot. Kastike ja pasta yhdistetään. Mielenkiintoa annokseen tuovat parmesani, rucola salaatti ja sormisuola.

Arkistojen kätköistä

2 kommenttia

  1. Nirso 07.12.2007

    Valokuvauksesta kiinnostuneille tiedoksi, että ”ruokaobjektiivimme” on siis Canon EF 50mm f/1.8 II. Se on muovisen tuntuinen, mutta 97,90 euron hintaisena erinomainen hankinta.

    Vastaa
  2. Tusla 07.12.2007

    Kaunis kuva, toimiva putki siis teillä. Meillä mennään digipokkarilla, edelleen… 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *