Varokaakin Intialaisia joogakuruja! Mmm.
Joogagurun tikka masala
400 g kanasuikaleita
1 prk tomaattimurskaa
pala tuoretta inkivääriä
1 iso keltasipuli
1 rkl kalakastiketta
2 dl kookosmaitoa
1 valkosipulinkynsi
öljyä
Päälle tuoretta korianteria
Kanamausteet: curry, paprika, garam masala, suola
Paista ensin kanat, mausta ja laita syrjään. Varo paistamasta aivan kuivakkaan kypsäksi. Raasta inkivääri ja siivuta valkosipulinkynsi. Pyöräytä molempaiset öljytilkassa pannulla. Kuullota sipulisilppu. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua kymmenisen minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimella ja lorauta joukkoon vielä kookosmaito. Hauduttele vielä hetki ja lisää kananpalat loppuvaiheessa. Tarjoile riisin ja tuoreen korianterin kanssa.
Olipa hyvää, edullista sekä helppo ja nopea valmistaa!