Tämä taisi olla tuskaisin kauppareissu ikinä. Kummatkin taantuivat nälkäisinä uhmaikäisen tasolle ja mistään ei päästy yhteisymmärrykseen. Lopuksi Nirso sai väkisin läpi pekonipastan ja Jenni yritti hädissään keventää sitä salaatilla. Syötyämme molemmat olivat tyytyväisiä illalliseen, myös Jenni pastaan ja Nirso salaattiin. Yksinkertaista ja hyvää!
400 g pastaa
2 pussia pakasteherneitä
1/2 pkt pekonia
1/2 punasipuli
1 rkl öljyä
1 tl tryffeliöljyä
tuoretta basilikaa
suolaa pippuria
Lisukesalaatti:
1 tammenlehväsalaatti
1/2 punasipuli silputtuna
öljyä
balsamicoa
punaviinietikkaa
Paista pekoni ja sipuli pannulla. Sulata herneet ja keitä pasta. Valmista kastike sekoittamalla öljy, tryffeliöljy, silputtu basilika ja mausteet. Lopuksi sekoita kaikki aineet keskenään ja tarjoile heti parmesanraasteen ja salaatin kera.