AINAHAN SE ON MIELESSÄ…ITALIA

Tänään se alkoi. Kesäloma. Huomenna pyyhkäisemme Müncheniin josta posotamme vuokra-autolla Alppien yli gastronomian kehtoon Pohjois-Italiaan. Itävaltalaisia juustojakin olisi tarkoitus maistella matkan varrella. Matkaraportti seuraa perästä. Ihanaa kesää kaikille 🙂

Lammastäytteiset Conchiglionit ja mascarpone kastike

Conchiglioni pastaa
300 g lampaanpaistijauhelihaa
100 g ricotta juustoa
suolaa
pippuria

 

Kastike:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 prk tomaattimurskaa
4 rkl mascarpone juustoa
0,5 dl capriksia
timjamia
basilikaa
suolaa
pippuria

Valmista kastike paistamalla sipuleita miedolla lämmöllä tilkassa öljyä. Lisää muut ainekset paitsi mascarpone. Anna kastikkeen maustua hiljalleen ja lisää lopuksi mascarpone. Täytä pastat jauheliha-ricotta seoksella ja kaada kastike pastan päälle uunivuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Arkistojen kätköistä

4 kommenttia

  1. Tusla 11.07.2008

    Hyvää matkaa! Pohjois-Italiaa tuli katseltua huhtikuussa. Toivottavasti teille osuu aurinkoisemmat ja lämpimämmät säät… 🙂

    Vastaa
  2. Jenni 11.07.2008

    Kiitos! Jaa-a, ainakin tiistaille kun saavutaan Italiaan Allegheen on luvattu päivän ylin +9 ja vesisadetta. Villasukat on mukana 😀 Gardalla ja Veronassa pitäisi olla jo aurinkoisempaa.Aurinkoista heinäkuuta kesäsuomeen!– Jenni

    Vastaa
  3. Ketsuppi 14.07.2008

    Jouduin pyyhkimään kuolaa suupielestä tätä reseptiä lukiessani… Vissiin aika pakko jossain kohtaa kokeilla. 🙂

    Vastaa
  4. Aurinkotuuli 29.07.2008

    Tämä näyttää niiiin hyvältä. Pakko kokeilla, SLURPS :D!!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *