Jos muistaisin aina olla ekologinen ja säästeliäs, katsoisin jääkaappini läpi _ennen_ kauppaan lähtöä ja pyrkisin ensisijaisesti käyttämään ruoanjämät. Ylitin itseni kuitenkin tiistaina ja kauppalista jäi lyhyeksi. Tämä tomaattinen lihapasta valmistui 10 minuutissa kun tomaattipohja oli jo valmiina.
Tomaatti-lihapasta (2 hlö)
3 dl edellisen päivän tomaattikeittoa
1 rkl vehnäjauhoja
400 g paahtopaistisuikaleita
pastajuustoraasteen jämät
viimeiset lehdet basilikan raadosta
200 g pipe rigate täysjyväpastaa kaapin pohjalta
suolaa
pippuria
Pastan keittyessä käristä lihasuikaleet ja mausta. Lisää tomaattikeitto johon on lisätty ruokalusikallinen vehnäjauhoja. Hauduttele hetki. Koristele annos juustoraasteella ja basilikalla.