JÄÄKAAPPIDYYKKARIN PASTA

Jos muistaisin aina olla ekologinen ja säästeliäs, katsoisin jääkaappini läpi _ennen_ kauppaan lähtöä ja pyrkisin ensisijaisesti käyttämään ruoanjämät. Ylitin itseni kuitenkin tiistaina ja kauppalista jäi lyhyeksi. Tämä tomaattinen lihapasta valmistui 10 minuutissa kun tomaattipohja oli jo valmiina.

Tomaatti-lihapasta (2 hlö)

3 dl edellisen päivän tomaattikeittoa
1 rkl vehnäjauhoja
400 g paahtopaistisuikaleita
pastajuustoraasteen jämät
viimeiset lehdet basilikan raadosta
200 g pipe rigate täysjyväpastaa kaapin pohjalta
suolaa
pippuria

Pastan keittyessä käristä lihasuikaleet ja mausta. Lisää tomaattikeitto johon on lisätty ruokalusikallinen vehnäjauhoja. Hauduttele hetki. Koristele annos juustoraasteella ja basilikalla.

Arkistojen kätköistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *