HÄÄMENUN JÄLKIFIILISTELYÄ

Häähumu on enää kaukainen muisto. Valokuvat tosin auttavat palauttamaan tuon päivän mieleen yhä uudestaan. Onneksi sain Nirson vakuutettua että satsaamme kunnon valokuvaajaan. Ihastuin hääkuvaajamme Arto Ketolan dokumentäärisiin kuviin.  Mielestäni Artolla on taiteellista silmää sommittelulle ja tilannetajua. Pyysin näppäsemään myös muutaman kuvan häämenusta ja Murun poikien meiningeistä. Muru on muuten avaamassa ravintolan Fredrikinkadulle marraskuun aikana. Ravintolan pystyttämistä voi seurata ennakkoon vaikka Murun facebook-sivuilla. Alla vielä Henri Alénin suunnittelema häämenu:

Alkuun Shampanjan kanssa
Pienet Toast Skagen leipäset ja Kotasavuporo-rieskarullat

Juhlamenu
Hiillostettua jääkellarin lohta, marinoitua fenkoli-kurkkusalaattia ja merirapukreemiä

Pitkään haudutettua metsäjänistä, puikulaperuna-selleripyrettä ja rosmariinilla maustettua portviinikastiketta
Västerbottenjuustoa ja kuminanäkkileipää sekä omenakompottia

Mantelileivosta, suklaasorbettia ja tähtianiksella maustettua kuningatarlienta

Kotasavuporo-rieskarullat olivat Minin suosikki.

Vihkimisen jälkeen kilisteltiin ja heräteltiin makunystyröitä alkupaloilla.

Saimme Muru-cateringiltä myös viinisuositukset. Juomat esiteltiin jokaisen ruokalajin yhteydessä.

Hiillostettu jääkellarin lohi.

Uusi keittiö joutui heti tositoimiin.

Henri kokkailee.

Metsäjäniksiä rivissä.

Välijuusto.

Arkistojen kätköistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *