RAVINTOLAPÄIVÄ FIILISTELYÄ

Korkkasin Ravintolapäivän Pikku-Matuskan kaalipiirakalla ja Buratinolla.
Pääsin kurkistamaan Chiaroscuron tunnelmalliselle terassille.
Törmäsin virolaisiin ruokabloggaajiin jotka kertoivat että
BOM! Katuköökin ahven oli päivän paras.
Matikka ei ollut kundien vahvin puoli mutta ruoka sitäkin parempaa.

Se kuuluisa take-away ahven kanttarelleilla. Odotus oli palkittu!

A-kioski Herkku keräsi jonoa. Tuntui että vohvelit olivat erittäin påp! 

Mini oli niin innoissaan katutaiteesta ettei muffinssikaan maistunut.
Ravintola Rattaassa oli enää jäljellä jälkkäreitä auringon laskiessa.

Arkistojen kätköistä

9 kommenttia

  1. Mari 23.08.2011

    Joku päivä haluan tuollaisen terassin!

    Vastaa
  2. Jenni 23.08.2011

    Ihan mieletön. Ja asuntohan oli siis Merimiehenkadulla aivan keskustassa. Tämä terassi oli siis sisäpihalla johon oli suora kulku asunnosta. Ravintola oli tietysti täyteen buukattu ja uunissa paistui yön yli mureutunut possunposki. Voih!

    Vastaa
  3. Anna 23.08.2011

    Ihastuttava tuo Chiaroscuron patio. Missäs se oli?

    Vastaa
  4. Anna 23.08.2011

    Eiku, tuossahan se yllä lukee. Sokeus iski.

    Vastaa
  5. Jenni 23.08.2011

    Se olisi varmaan yksi lempiravintoloista jos se olisi ravintola 🙂 Sopivan pieni ja intiimi.

    Vastaa
  6. Anna 23.08.2011

    A-kioski Herkussa oli myös tarkoitus käydä, kun samalla kadulla asumme, mutta iski sitten kuitenkin illalla väsymys ja jäi väliin.

    Vastaa
  7. Jenni 24.08.2011

    Kävelin vain A-kioskin ohi. Siinä vaiheessa oli ahven mielessä. Vitsi, mulla on ollut vanha 90-luvun vohvelirauta mutta sen johto oli sen verran räjähtänyt että en uskaltanut enää käyttää sitä. Voisi lisätä vohveliraudan joulupukin listaan. Minikin varmaan tykkäisi.

    Vastaa
  8. Anna 26.08.2011

    Mun lapsuuden vohvelirauta taitaa olla meidän äitillä. Meillä on toasteri, sillähän voi kans tehdä vohveleita. Täytyykin joskus nostalgisoida.

    Vastaa
  9. Jenni 27.08.2011

    Eihän uusi rauta varmaan edes maksa paljoa mutta pitää optimoida kaikki säilytystila keittiössä. Kaapit tursuu jo nyt ja ollaan asuttu tässä vuosi. Jokainen ”härpäke” täytyy siis punnita tarkkaan. Jos jostain Helsinkiläisestä ravintolasta saisi vohveleita niin sillä voisi hillitä vohvelihimoja ja ei tarvitsisi hankkia rautaa. En muista että olisi tullut vastaan muuta kuin Ravintolapäivänä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *