Skip to main content

Nyt on aika esitellä ylpeänä toinen Liemessä pääyhteistyökumppani. Kyse ei ole ihan mistä tahansa nakkikioskista, vaan niinkin upeasta suomalaisesta yhtiöstä kuin Valio. Valion tuotteet ovat meillä jokapäiväisessä käytössä, joten yhteistyö tuntuu enemmän kuin luontevalta.Voitte bongata jatkossa reseptejäni kuvineen myös Valioreseptit.fi – sivuilta. Kirjoitan artikkeleja, joista ensimmäiseen valitsin aiheeksi Hyvää hauduttamalla. Mikä olisikaan ihanampaa pakkaskelin ruokaa kuin pitkään haudutetut, lämpimät pataruuat. Suosikkitapani valmistaa ruokaa on olla tekemättä juurikaan mitään 😉

Lue juttu, tutustu resepteihin ja hauduta hyvää!

Anopin lammas-kaalikeitto

Karjalanpaisti

Lihakeitto

Italialainen kanapata

Oluessa haudutettu lampaanpotka

Valio – Liemessä® pääyhteistyökumppani

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Mari sanoo:

    Onnea! Hienolta näyttää yhteistyö, ja etenkin kuvat. Italialainen kanapata on upea 🙂

  • Jenni sanoo:

    Yhteistyö näkyy tosiaan enemmän tuolla Valioreseptit.fi puolella reseptien muodossa, mutta tietysti vinkkaan täällä blogissa kun sinne tulee uutta.

    Kanapata oli hyvää, ja jotenkin aika erilaista mitä olen kanasta tottunut tekemään. Riittoisaa myös. Perinteisesti se syödään pastan kanssa. Juomana tietysti punkku. Tai maito 😉

    Kiitos 🙂 Kuvia oli ihana ottaa kun kerrankin oli mahdollisuus kuvata rauhassa päivänvalossa. Blogikuvat tulee otettua iltaisin arkihulinan keskellä.

Jätä kommentti