Ravintolamoguli
Tänään juhlitaan Tomi ”Master Chef” Brjörkin uusimman, Boulevard Socialin, avajaisia klo 16 alkaen. Makumaailmasta löytyy yhtäläisyyksiä Farangiin ja Gaijiniin mausteiden ja yrttien käytössä, mutta lista keskittyy Välimeren ympärille. Toimittajakollegat tiesivät kertoa että paikan sisutus on tosi ”New York”. Ikinä käynyt, joten uskotaan. Pelkistetty, mutta rento sisustus toimii. 90-paikkaista ravintolasalia dominoi iso baaritiski, josta löytyvät Tomin topdrinkit maailmalta viimeiseltä puolelta vuodelta. Ruoka oli herkullista, kuten olettaa saattaa. Listalta löytyy esimerkiksi tuttu kebab, joskin yhtäläisyyksiä Döner’s Kebabbiin on vaikea nähdä – hyvässä mielessä. Sain kiuDsoittelevasti maistiaisia listalta, joten paikka täytyy tulla vielä testaamaan tositoimissa. Lounasta aletaan tarjoille muutaman viikon sisään. Hintataso yltää samalle tasolle kuin veljesravintola Gaijinissa.
Paraatipaikalla.
Uuh – Top Chef Teemu Laurell poseeraa tottuneesti joka tilanteessa.
Kebabbia, lammasta, mustekalaa ja muita välimeren makuja.
Kaikki valmista avajaisia varten.
Ankan maksaa purkissa.
<
Sossu tarjoaa rohkeasti kreikkalaisia laatuviinejä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Instagramissa @liemessa Snapchatissa @liemessa Liemessä-Facebook ryhmässä.
Hmm, jos top chef on viittaus telkkariin, niin eikös sen sitten Tomin kohdalla pitäisi olla Master Chef Topin sijaan?
Nyt mulla meni puurot ja vellit sekasin! Korjataan..
Pienet kuvat ja kissankokoiset vesileimat on huono yhdistelmä, varsinkin jos puhutaan ruokablogista, jossa visuaalinen anti on tärkeä.
Koita kestää 😉 Kuvia kopioidaan netissä villisti, ja edes lähdettä ei aina merkitä. Ymmärrän että vesileimat eivät kaunista, mutta estävät aika tehokkaasti kuvien kopioimista ilman lupaa.
Ihanaa kun oot alkanu taas postailemaan aktiivisemmin! Mullahan on paljon luettavaa et pääsen taas juttuun kiinni:-)
Kiva kuulla että joku arvostaa mun jorinoita 🙂 Työkiireet alkavat hellittää kivasti kesää kohden, ja kaikki liikenevä aika menee tietysti heti bloggailuun!