Skip to main content

grillaus reseptit

Loman kalkkiviivat lähestyvät ja grillikesämme vetelee viimeisiään. Vietämme viimeistä lomaviikkoamme Suomen rivieralla Hangossa. Ystäväperheemme isäntä on kokkaamiseen ja grillaamiseen hurahtanut luova kokki. Päivät kuluvat ruoanlaiton suunnittelussa, kauppareissuissa ja illat syöpötellään. Ruokailujen välissä käymme emännän kanssa hakemassa puhtaampaa omaatuntoa jumppatunneilta ja taas mennään. Kahden perheen ja kymmenen hengen ruokkiminen ei ole ihan mikään pikku täski. Grillimeininkimme on alkanut muistuttaa yhä enemmän Lidlin elävänelämän mainosta. Nyt eletään kuin viimeistä kesäpäivää!

Valkosipulilla, chilillä, inkiväärillä ja limellä marinoituja pil pil katkarapuja.

3 kuukautta piti odottaa hyviä tomaatteja. Vihdoin korkkasin Bilbaon tonnikalapurkkituliaisen.

Hangon puutaloidylliä.

Balsamico-marinoituja Hangon rantojen tatteja.

Kassleria ja tattimuhennosta.

Bruchettaa itsekasvatetuilla chileillä maustetulla salsalla.

Kassleria ja kantarellikastiketta lähimettän kanttarelleista.

Kokonaisen nieriän sisään tungettiin limeä, punasipulia, valkosipulia, thaibasilikaa, suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.

Liemessä Snapchatissa @liemessa 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti