Skip to main content

add65-huippuassari-haussa-1

TYÖPAIKKAILMOITUS

Avoin työpaikka: ruokabloggaajan assistentti

Gig Creative Oy on vuonna 2011 perustettu monialainen yhden naisen yritys, joka vuosi sitten kaivettiin pöytälaatikosta pölyttymästä omistaja Jenni Häyrisen jäätyä kokopäiväiseksi ruokabloggaajaksi ja yksityisyrittäjäksi. Palvelutuotteitamme ovat mm. Liemessä® verkkosivusto, konseptoidut vaikuttajamarkkinointikampanjat, sisällöntuotanto asiakasyrityksille, ruoan ja estetiikan asiantuntijapalvelut sekä tapahtumatuotanto. Ensi vuodesta on tulossa vilkas ja haemme nyt kasvavaan joukkoomme osa-aikaista ruokabloggaajan assistenttia.

Yrityksen tavoite vuodelle 2017 on pitää pää pilvissä ja jalat tukevasti maassa, sekä mahdollistaa toimitusjohtajalleen myös aikaa perheensä parissa nyt kun lapset ovat vielä pieniä. Voit tuntea olevasi avainasemassa yrityksessä, koska meitähän on siis sitten kaksi tekemässä tätä hommaa.

Sinulta toivomme

– Ruoka on sinulle intohimo. Olet aina valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta ruoanlaiton parissa.
– Olet kiinnostunut somekanavista ja niiden hyödyntämisestä.
– Olet visualisti. Ehkä olet taitava valokuvaaja tai bloggaaja.
– Pystyt tuottamaan selkeää ja sujuvaa suomenkielistä tekstiä – tarvitaan edes joku tähän firmaan.
– Osaat käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmistoja.
– Tartut rohkeasti uusiin projekteihin – meni syteen tai saveen.
– Ruokavaliosi on oma asiasi, mutta pystyt kehittämään myös lihareseptejä ja käsittelemään lihaa työssäsi.
– Katsot elämää positiivisuuden kautta.

Kerro meille

– Miten nämä ylläolevat toiveet sopivat juuri sinuun?
– Miksi haluaisit ruokabloggaajan assistentiksi?
– Mistä unelmoit? Mikä sinusta tulee isona? Mitä teet nyt?
– Näyte visuaalisista taidoistasi. Se voi olla esimerkiksi instagram-tili, portfolio tai blogisi.
– Mahdolliset omat somekanavasi

Työtehtävät

Työtehtävät vaihtelevat omien vahvuutesi ja mielenkiintojen mukaan. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi:

– Avustaminen Liemessä-sisältöjen tuottamisessa: ideointi, reseptien suunnittelu, kuvausjärjestelyt, ruoan valmistus ja ruokakuvaukset.
– Sisällöntuotantoa asiakasyrityksille: reseptien ja kuvien suunnittelua, kuvausjärjestelyjä ja tuotantoon osallistumista.
– Valokuvausta ja kuvankäsittelyä.
– Tarjousten laatimista ja asiakasraportointia.
– Työpäivät ja tehtävät voivat olla hyvinkin erilaisia. Pienyrityksessä kaikki tehdään itse, eikä ole vähäpätöisiä työtehtäviä. Oma-aloitteisuus ja toimeen tarttuminen on välttämätöntä.

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden tutustua perinpohjin maailman parhaaseen työhön eli yrittämiseen ja ammattimaiseen ruokabloggaamiseen. Työssäsi pääset yhdistämään luovuutta, käytäntöä ja tekniikkaa. Etenkin työkaverit ovat poikkeuksellisen kivoja! Työ tapahtuu työhuoneella Vallilassa ja etänä.

Työ alkaa tammikuussa 2017 / sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikainen 0-18 h / vk. Työajat vaihtelevat projektien mukaan, mutta painottuvat päiväsaikaan. Osan työstä voit tehdä etänä sinulle sopivaan aikaan. Palkkaus sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös työharjoitteluun, jonka jälkeen työ voisi jatkua osa-aikaisena. Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse Jenni Häyriselle jenni(at)jennihayrinen.com ma 5.12 mennessä. Jos sinulla tulee kysyttävää, laita videoviestiä snapchatissä @liemessa 🙂 Kutsumme haastatteluun ja/tai ilmoitamme kaikille hakijoille 18.12 mennessä, kiitos!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti