TARJOTTAVAA ILLANISTUJAISIIN – TACOTARJOTIN

Taco I Meksikolainen I Kanataco I Kanafajitas I Illanistujaiset I Pikkujoulut I Resepti I Tarjottavaa illanistujaisiin I Ruokakuvaus I Valokuvaus

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, SANTA MARIA JA ASENNEMEDIA

Etsitkö helppoa tarjottavaa illanistujaisiin? Tässä se nyt olisi! Paras hetki suunnitella reseptejä on nälkäisenä. Silloin lähtee yleensä sopivasti lapasesta. Tällä kertaa lapasesta lähti kanataco tai kanafajitas, miten sen kukakin nyt haluaa ajatella. Meksikolainen taco kun voi olla tarkoittaa pehmeää fajitaslettua tai kovaa tacokuorta. Tacotarjotin on näyttävä ja helppoa tarjottavaa illanistujaisiin vaikka lähestyviä pikkujouluja ajatellen. Voit toki levittää tarjoilut myös pöydälle jättimäiseksi tacobuffaksi. Suunnittelin tarjottimen kanatacot niin, että se olisi mahdollisimman vähätöinen ja mahdollisimman paljon lisukkeita tulisi suoraan purkista. Kana marinoidaan Santa Marian mango papaya salsalla ja maustetaan kanatacomausteseoksella, joka ei sitten sisällä aromivahventeita. Tarkistin. Kyytipojaksi tuoretta mangoa samaisella mangosalsalla, avokadoa, korianteria, chilejä, sooseja ja luomunachoja. Aijaijaijai!

Taco I Meksikolainen I Kanataco I Kanafajitas I Illanistujaiset I Pikkujoulut I Resepti I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Taco I Meksikolainen I Kanataco I Kanafajitas I Illanistujaiset I Pikkujoulut I Resepti I Ruokakuvaus I Valokuvaus Taco I Meksikolainen I Kanataco I Kanafajitas I Illanistujaiset I Pikkujoulut I Resepti I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Tacotarjotin

Mango salsa:

Noin 5:lle eli 10 tacoon

1 mango
1 pieni punasipuli
1/2 prk Santa Maria mangosalsaa
1/2 ruukku korianteria
ripaus suolaa
pippuria

Kuori mango juustohöylällä. Kuutioi mango.  Pieni punasipuli ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset.

Mangokana:

Noin 5:lle eli 10 tacoon

400 g ohuita kanafileitä
1/2 prk Santa Maria mango papaya salsaa
1/2 ps Santa Maria Chicken Taco Spice Mix tacomausteseosta
(2 tl Santa Maria Chipotle paste tahnaa)
suolaa
pippuria
rypsiöljyä paistamiseen

Pikamarinoi kanafileet Santa Marian mangosalsassa. Jos kaipaat oikein tulista makua, lisää chipotletahnaa. Paista kanafileitä pannulla rypsiöljyssä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Ripottele kanojen päälle kanatacomaustetta ja paista vielä hetki.  Leikkaa kanafileet siivuiksi.

Tacotarjottimelle lisäksi:

Santa Maria Mini tortilloja (2 kpl / hlö)
Santa Maria mango papaya salsaa
Santa Maria Luomu Tortilla Chips nachoja
Santa Maria Taco Sauce tacokastiketta
Santa Maria Chunky salsaa
Santa Maria Green Chili vihreät chilit
Santa Maria Yellow Chili keltaiset chilit
avokadoa
kirsikkatomaatteja
limeä
Tuoretta korianteria
fetajuustoa

Taco I Meksikolainen I Kanataco I Kanafajitas I Illanistujaiset I Pikkujoulut I Resepti I Ruokakuvaus I Valokuvaus

___________________________

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales

Arkistojen kätköistä

2 kommenttia

  1. Voi, miten hyvältä näyttää! Kauniit kuvat! Tortillat ja tacot on meidän perheen suosikkeja, joten tuo mango kana menee kyllä testaukseen! Kiitti vinkistä 🙂

    Vastaa
    • Jenn liemessä 31.10.2017

      Voi kun kiva kuulla! 🙂 Meidän lapset rakastaa mangoa ja ei kovin yllättäen nämäkin kanatacot upposivat mukisematta!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *