UUNIRAPARPERIHILLO

Uuniraparperihillo I Raparperihillo I Raparperi I Hillo I Resepti I Ohje I Ruokablogi I Rhubarb Jam

Laiskuus on aliarvostettua. Kuinka usein ne parhaimmat ideat ovatkaan tulleet kun yrittää vaan päästä vähän helpommalla keittiössä. Olin visioinut päässäni ihanan aamiaisen siiitä asti kun toin Tertin kartanon herkkupuodista tuliaisina ruiskaunokkimysliä. Juhannuksena arkipyörä pysähtyi ja tuli sopiva hetki. Myslin, turkkilaisen jogurtin ja tuoreiden mansikoiden seuraksi sopisi raparperihillo. On sitä ennenkin laiskottanut ja muistin uunissa itsestään muhivan uuniomenahillon. Miksi sama uunikikka ei toimisi raparperille? Raparperit mausteineen uuniin ja sohvalle rötväämään. Oliko tämä hillottaminen tosiaan näin helppoa? On se!

Uuniraparperihillo I Raparperihillo I Raparperi I Hillo I Resepti I Ohje I Ruokablogi I Rhubarb Jam Uuniraparperihillo I Raparperihillo I Raparperi I Hillo I Resepti I Ohje I Ruokablogi I Rhubarb Jam

Uuniraparperihillo

500 g raparperia
1 dl vettä
2 rkl ruokosokeria
1 tl aitoa kanelia
1 tl kardemummaa
voinokareita

Pese ja paloittele raparperit. Raparpereja ei tarvitse kuoria.  Laita kaikki ainekset vuokaan, voinokareet päällimmäiseksi.

Paista uunin keskiosassa 180-asteessa 30 minuuttia. Sekoita ja paista vielä 10 minuuttia tai kunnes raparperit ovat pehminneet. Säilö uuniraparperihillo puhtaisiin purkkeihin.

Uuniraparperihillo I Raparperihillo I Raparperi I Hillo I Resepti I Ohje I Ruokablogi I Rhubarb Jam

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

3 kommenttia

  1. Rauni Lounasvaara 30.06.2019

    Vain 2 rkl sokeria??

    Vastaa
    • Jenni 30.06.2019

      Joo, tykkään että raparperi maistuu hillosta ja saa jäädä kirpsakaksi. Toki voi lisätä reippaastikin oman maun mukaan!

      Vastaa
  2. Satu 01.07.2019

    Nam, tätä täytyy kokeilla! Mitä luulet, kauanko hillo säilyy jääkaapissa? Ja voikohan sitä pakastaa?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *