MITÄ EN MAINOSTA

16
FacebookTwitter

Blogiani ja @liemessa Instagramia seuraavat eivät ole voineet olla huomaamatta, että teen kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa. Shocking news! Olen toiminut 7 vuotta yrittäjänä, joista jo useamman vuoden ammattibloggaajana. Pääasiallinen toimeentuloni tulee yhteistyökampanjoista eri kanavissa. Teen myös sisällöntuotantoa eli tuotan reseptejä, kuvia, somesisältöjä ja esimerkiksi ruoka-artikkeleja asiakkaille. Lisäksi olen suunnitellut vaikuttajatapahtumia ja vastannut esimerkiksi tapahtuman somistuksesta ja tarjoiluista.

lue lisää

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

GRANAATTIOMENASIMA

1
FacebookTwitter
granaattiomena-lime sima I granaattiomenasima I sima I vappu I resepti I ohje I granaattiomena I lime I rosmariini I idea I ruokakuvaus I valokuvaus I ruokablogi I Mayday I mead I mocktail I drink I food photography

Kaupallinen yhteistyö Dansukker ja Asennemedia

Eka!? Tänä vuonna Liemessä-keittiössä paukkuu simaennätykset. Ensimmäinen erä vappusimaa on jo valmista! Ei muuten tapahdu ihan joka vuosi. Tässähän ehtii vielä tehdä useammankin simakokeilun ennen parin viikon päästä koittavaa h-hetkeä. Perinteinen sima toki puolustaa paikkaansa, mutta olisiko tämä vuosi kun uskaltaudut kokeilemaan jotain erilaista? Siman tuunaaminen on helppoa. Perinteisen sitruunan sijaan maustoin siman granaattiomenan siemenillä ja limemehulla. Oranssiin taittava väri tulee fariinisokerista ja juurikin granaattiomenasta, joita neljän litran satsiin tarvitsee vain yhden. Granaattiomenasima ohjeeseen käytin puolet Dansukker fariinisokeria ja puolet luomusokeria. Granaattiomenasima taipuu raikkaaksi ja näyttäväksi mocktailiksi kun sen tarjoilee jäiden, rosmariininoksan ja limesiivun kera.

lue lisää

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

VADELMA-VUOHENJUUSTOSALAATTI

6
FacebookTwitter
Vadelma I Vuohenjuusto I Salaatti I Kastike I Avokado I Minttu I Kevyt ruoka I Resepti I Ohje I Kesä I Juoma idea I Juhlat I Raspberry I Goat cheese I Salad I Food photography

Kaupallinen yhteistyö Hartwall ja Asennemedia

Puoli kiloa kasviksia päivässä ei ehkä *ihan* ole toteutunut talvikuukausina. Vaikka olen lisännyt kasviksia ruokavalioon, niin perinteinen vihersalaatti ei vain itselleni maistu talvipakkasilla. Kevään koittaessa salaatti on hiipinyt takaisin ruokavalioon ja onneksi salaatti voi olla kaikkea muuta kuin tylsää! Piristin vihersalaattia keväisellä vadelma-vuohenjuusto makuparilla. Värikäs vuohenjuustosalaatti toimii kevyenä ruokana brunssipöydässä, alkusalaattina tai lisukkeena. Kermainen vuohenjuusto ja avokado tuovat ruokaisuutta. Oletko kokeillut tehdä salaatinkastikkeen marjoista? Hapokas tuoreista vadelmista survottu vadelmavinaigrette taittaa vuohenjuuston kermaisuutta.

lue lisää

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

INTIALAINEN MANGOLASSI

2
FacebookTwitter

Mangolassi I Smoothie I Mango I Juoma I Brunssi I Resepti I Ohje I Aamupala I Drinkki I Aasialainen I Ruokakuvaus I Valokuvaus I Ruokablogi I Mango lassi I Food photography

Varmoja kevään merkkejä männä viikolta: sohvaperunan juoksuohjelman printtaus jääkaapin oveen, uudet korkeavyötäröiset mutsifarkut, ihana ja ruokaisa salaattilounas uudessa PUPU-ravintolassa City centerissä, tulppaaniloistoa Amsterdamissa ja pirteän keltainen mangolassi! Jos perussmoothie alkaa tökkimään, niin kokeile vaihtelun vuoksi intialaista lassia. Makea mangolassi lienee Intian ulkopuolella se suosituin lassi, vaikkakin perinteinen lassi on suolainen jogurtista, vedestä, suolasta ja mausteista sekoitettu juoma. Mangolassin makeus tulee ainoastaan hedelmäsokerista olematta liian makea vaikka brunssille tai miksi ei mausteisen ruoan seuraksi. En nyt heti keksinyt miten tämä sitten eroaa mangosmoothiesta, mutta kuulostaa ainakin hauskemmalta ja maistuu keväisen raikkaalta!

lue lisää

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter