Skip to main content

CREATIVE WORKSHOP – PHOTOGRAPHY I INSTAGRAM I PINTEREST

Helsinki dates 25.3 & 26.3

>> SIGN UP HERE <<

A creative one day workshop that is held in Helsinki. Two separate dates are available: saturday 25.3. and sunday 26.3. between 10-17.

Course description:

Luovassa Workshopissa käydään läpi valokuvauksen ja sisällöntuotannon koko luova prosessi: inspiraatio, kalusto, valon muokkaus, food design, sommittelu, stailaus, rekvisitointi, tunnelman luominen, tarinankerronta, kuvankäsittely ja tuotantoprosessi. Suunnittelemme ja toteutamme päivän aikana ammattimaiset kuvaukset luonnonvalossa. Lisäksi opit brändäämään itsesi, blogisi, yrityksesi ja/tai sosiaalisen median kanavasi sekä tavoittamaan lisää oikeita ihmisiä Instagramissa ja saamaan lisää liikennettä Pinterestistä.

Kurssi sopii kaikille luovasta valokuvauksesta ja sisällöntuotannosta kiinnostuneille. Järjestelmäkamera ei ole pakollinen kurssille osallistuaksesi, mutta laitteesi, oli se sitten kamera tai puhelin, perusasetukset tulisi olla hallussa.

Course experts

Jenni Häyrinen, ruokataiteilija ja vaikuttaja, Blog Awards Finland 2016 Paras ruokablogi -voittaja @liemessa
Veera Rusanen, somestrategi, kouluttaja ja bloggaaja @thequeenofdelicious
Saara Atula, ruokabloggaaja, instagrammaaja ja huippuassari @viimeistamuruamyoten

Creative Space

The course is organized at my creative studio. Käytössämme on upea ja valoisa loft-henkinen työhuone ja kuvauskeittiö Vallilan teollisuusalueella.

Price

Hinta 297 € sisältää kurssikokonaisuuden luovalla työhuoneella, kuvauskeittiön käytön, kurssimateriaalin, lounaan, kahvit ja tietysti lopuksi pääsemme maistelemaan omia tuotoksiamme, katselemaan kuvia ja kertaamaan päivän aikana opittua.

Registration

Registration is now open! Places will be filled in the order of registration. The limit of participants is 12 for each day. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Luova Workshop haluamallesi päivälle Veeran verkkokaupassa. Maksun jälkeen olet lunastanut paikkasi kurssille ja saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa. Voit olla minuun aina yhteydessä sähköpostitse jenni ( at ) jennihayrinen.com jos sinulla herää kysymyksiä. Tervetuloa päästämään luovuutesi valloilleen kanssamme!

> SIGN UP HERE <<