Skip to main content

LUOVA WORKSHOP – VALOKUVAUS I INSTAGRAM I PINTEREST

Helsinki 25.3 & 26.3

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <<

Luova Workshop on yhden päivän kokonaisuus, joka järjestetään Helsingissä kahtena eri päivänä lauantai 25.3 ja sunnuntai 26.3 klo 10-17.

Kurssin kuvaus:

Luovassa Workshopissa käydään läpi valokuvauksen ja sisällöntuotannon koko luova prosessi: inspiraatio, kalusto, valon muokkaus, food design, sommittelu, stailaus, rekvisitointi, tunnelman luominen, tarinankerronta, kuvankäsittely ja tuotantoprosessi. Suunnittelemme ja toteutamme päivän aikana ammattimaiset kuvaukset luonnonvalossa. Lisäksi opit brändäämään itsesi, blogisi, yrityksesi ja/tai sosiaalisen median kanavasi sekä tavoittamaan lisää oikeita ihmisiä Instagramissa ja saamaan lisää liikennettä Pinterestistä.

Kurssi sopii kaikille luovasta valokuvauksesta ja sisällöntuotannosta kiinnostuneille. Järjestelmäkamera ei ole pakollinen kurssille osallistuaksesi, mutta laitteesi, oli se sitten kamera tai puhelin, perusasetukset tulisi olla hallussa.

Kurssin vetäjät

Jenni Häyrinen, ruokataiteilija ja vaikuttaja, Blog Awards Finland 2016 Paras ruokablogi -voittaja @liemessa
Veera Rusanen, somestrategi, kouluttaja ja bloggaaja @thequeenofdelicious
Saara Atula, ruokabloggaaja, instagrammaaja ja huippuassari @viimeistamuruamyoten

Creative Space

Kurssi järjestetään luovalla työhuoneellani. Käytössämme on upea ja valoisa loft-henkinen työhuone ja kuvauskeittiö Vallilan teollisuusalueella.

Hintalappu

Hinta 297 € sisältää kurssikokonaisuuden luovalla työhuoneella, kuvauskeittiön käytön, kurssimateriaalin, lounaan, kahvit ja tietysti lopuksi pääsemme maistelemaan omia tuotoksiamme, katselemaan kuvia ja kertaamaan päivän aikana opittua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan maksimissaan 12 henkilöä per päivä. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Luova Workshop haluamallesi päivälle Veeran verkkokaupassa. Maksun jälkeen olet lunastanut paikkasi kurssille ja saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa. Voit olla minuun aina yhteydessä sähköpostitse jenni ( at ) jennihayrinen.com jos sinulla herää kysymyksiä. Tervetuloa päästämään luovuutesi valloilleen kanssamme!

> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <<