Skip to main content

Jo Rooman valtakunnan aikaan järjestettiin ”Leipää ja sirkushuveja” jotta kansa pysyisi tyytyväisenä työttömyydestä ja muista keisarikunnan ongelmista huolimatta. Tänään käynnistyvä Art Goes Kapakka tarjoaa suun kostukkeen lisäksi vatsan täytettä lukuisissa tapahtumaravintoloissa. Ja ainiin, taidetta.

Tiistai 18.8. klo 17.00, Grotesk
MAKUNAUTINNOT – PUNAVIINI
Tutustutaan kolmeen eri rypälelajikkeeseen tuoksun ja maun kautta. Ohessa myös vinkkejä eri punaviinirypälelajikkeiden kanssa sopivista raaka-aineista. Viineistä yleisölle kertoo Jaakko Siimeslahti ja ruoasta Groteskin keittiömestari Tommi Tuominen.

Keskiviikko 19.8. klo 17.00, Baker’s
MAKUNAUTINNOT – TUMMAT OLUET
Mistä tumma olut saa värinsä? Mitkä ruoat sopivat tummien oluiden kanssa? Tummista lager- ja pintahiivaoluista kertoo Anikó Lehtinen. Oluen kanssa sopivista raaka-aineista kertoo Baker’sin keittiömestari.

Lauantai 22.8. klo 17.30, Grotesk
MAKUNAUTINNOT – VAALEAT OLUET
Mitä eroa on lagerilla ja pintahiivaoluella? Sopiiko lager makkaran ja kanan kanssa? Vaaleista lager- ja pintahiivaoluista kertoo Anikó Lehtinen. Raaka-ainemaistiaisista vastaa Groteskin keittiömestari Tommi Tuominen

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti