HALUAN TAPPAA LAMPAAN

Aki Kluuvin Kauppahallin rakennustyömaalla.

Uusimmassa Ylioppilaslehdessä Aki “Maatilatori” Arjola kertoo tappaneensa lampaan. Lihaa arvostaisi varmasti ihan erilailla jos teurastamisen tekisi joka kerta itse. Mietitäämpä hetki mitä kaikkea tällä viikolla olisin jo lahdannut; porsaan pekonitäytettä varten, kolme siikaa ja kaksi lohta. Onneksi yhtenä päivänä tuli sentään vedettyä kasviskeittoa. Porsaan tappaminen olisi näistä se vaikein henkisesti ja ihan fyysisestikin. Aikamoisella klapilla sitä saisi täräyttää varmistaakseni nopean ja kivuttoman kuoleman. Jos porsaaseen pätee samat Eviran asettamat säännöt kuin lampaaseen niin joutuisin valitsemaan ampumisen, pulttipistoolin ja sähkön välillä. Näistä ampuminen tuntuisi nyt helpoimmalta. Välillisesti olen tappanut jo lukemattoman määrän eläimiä. Kaloja olen joskus tappanut paljain käsin.  Näin ilmojen kylmetessä tekee mieli kunnon lammaspataa. Haluan tappaa lampaan.

Lue ja koe itse:

* Ylioppilaslehden artikkeli
* Liha paloitellaan paikan päällä ja perunoille soitetaan ambienttia: Kluuvin Kauppahalli on avattu!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

2 kommenttia

  1. Anonyymi 09.12.2011

    Tapoimme samoihin aikoihin kolme lammastamme. Erittäin ihania lemmikkejä ja todella herkullisia lautasella. Keväällä otamme uusia – mistään ei saa näin herkullista lammasta!

    Vastaa
  2. Jenni 09.12.2011

    Kolmea lammasta varten saa olla jo järeämpi pakastelokero! Lampaanliha on kyllä ihan suosikkejani. Eläviä yksilöitä käymme kesäisin paijaamassa Haltialan tilalla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *