Skip to main content

Taste of Helsinki kokoaa taas Suomen ravintoloiden parhaimmiston telttaretkelle Musiikkitalon kupeeseen. Taste of Helsinki tarjoaa ruuan ja viinin iloittelua vielä tämän viikonlopun päivä -ja iltakattauksin. Viime vuoden meininkejä voi kurkkia festariraportistani. Tämän vuoden tunnelmista ja on kirjoittanut ainakin Sillä sipuli, joiden tarina kirvoitti myös parhaimmat naurut.

Viimeisen viikon olen roudannut huonekaluja, kaahannut pakulla, raahannut jätesäkillistä vaahtokarkkeja, pessyt kasoittain hillopurkkeja ja syönyt Ikean lihapullia. Torstai-illan rentoutus tuli niin tarpeeseen toimiston remontin -ja muuton keskelle.

Taste of Helsinki Paras Annos 2013: Ravintolan Juuri / Suola-karamellikakku

Napakan testikierroksen jälkeen Taste of Helsingin 2013 paras annos oli mielestäni useamman bloggaajan hehkuttama ravintola Juuren suola-karamellikakku, mäntykinuski ja raparperi. Kaikki oli hyvää, ja kaikkea ei ehtinyt maistamaan. Erityisesti Kirkkonummelaisen Bistro O Matin haukiburger jäi vielä kummittelemaan…

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

 • Veera sanoo:

  Mun suosikki oli Demon mustaherukkajälkkäri, tosin sen ulkonäkö kirvoitti meissä ne parhaat naurut. 🙂
  Kaikin puolin mahtava tapahtuma!

 • Meillä oli sama suosikki 🙂 nam!

 • Jenni sanoo:

  Hmm..jotenkin ihmeellisesti jälkkärit oli meidän kaikkien suosikkeja 🙂

  Oli yhtä hyvä kuin viimekin vuonna, vaikka sää ei nyt ole suosinutkaan. Tänään jo aurinkoisempaa ja uskoisin että tulossa letkeä ilta. Viime vuonna oli kiva kun kuumassa kesäauringossa pystyi levittäytymään nurmikolle.

Jätä kommentti