Skip to main content
Arkisin perusaamupala koostuu puolikkaasta rahkasta ja mehukeitosta. Sumpit juodaan vasta töissä ja aamun kofeiinivajausta yritetään täyttää pitkin päivää. Viikonloppuisin on ihana syödä aamupalaa yhdessä (tosin yleensä puhumatta mitään) ja lukea Hesaria. Tässä muutamia poimintoja viikonloppujen aamupala-annista.

Tyypillisesti syömme ruispaloja kevytjuustolla ja kasviksilla. Fazerin uutuustuote Myslipuikulat ovat uusi suosikki!

Vaihtoehto rahkalle on rasvaton maustamaton jugurtti sulatetuilla pakastemarjoilla joihin on lisätty muutama tippa makeutusainetta.

Cafe Latte on helppo valmistaa kotonakin. Moka Potilla ruikkastuun espressoon sekoitetaan kattilassa tai mikrossa kuumennettu rasvaton maito. Maitoa ei saa kiehauttaa, muuten pinnalle saattaa jäädä ikävä rasvarämmäle lillumaan. Pitkä cafe latte tuntuu vatsaystävällisemmältä kun suuri osa juomasta on maitoa ja juoma riittoisa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti