Skip to main content

Voidaan miettiä onko täydellistä liittoa olemassakaan, mutta Chjokon & Hennessy Cognacin suhde alkaa lupaavasti. Suklaavalmistaja Chjoko ja konjakkimerkki Hennessy ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet konjakkisuklaan joka löytyy Chjokon liikkeistä ja myöhemmin syksyllä kampanjaravintoloista.

Kuva: Marsaana Communications

Chjoko avasi tänään toisen kauan odotetun liikkeensä Helsingin keskustaan Kluuvikadulle. Kruununhaan liike on ollut hieman sivussa jopa suklaa-addikti Nirsolle. Missasimme tasting-tilaisuuden tällä kertaa Epsanjan reissun takia (jota unohdin kaiken hässäkän keskellä edes mainostaa), joten paikkasimme suklaan mentävää aukkoa Gironalaisilla La Vienesan (os. Pujada Pont de Pedra 1) artesaanisuklailla.

Lisäyksenä suklaapuoteja Helsingissä:

Neuhaus, Unioninkatu 32
Kaakaopuu, Kamppikeskus
Kultasuklaa, Wanha kauppahalli
Chjoko, Liisankatu 9 & Kluuvikatu 1
DeliDeli, Hakaniemen halli
KC-suklaa, Kämp galleria, Mikonkatu 3

Suklaapuoteja netissä:

www.sininensuklaakauppa.fi
www.ekolo.net
www.choco.fi
www.kc-suklaa.fi
www.chjoko.com (verkkokauppa avataan pian)

Muuta:
www.suklaayhdistys.com – Portaali kaikille suklaan ystäville
www.suklaafestivaali.fi – Marraskuussa järjestettävä maan makein festivaali

Onko lisäyksiä listaan, erityisesti suklaapuoteihin?

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

 • aleksi sanoo:

  vähän kyllä mietityttää riittääkö näille enää asiakkaita.. suklaa kauppaja on tullut niin paljon nyt.. vielä kun joku perustais Suklaakaupan missä myytäisiin laajemmin laatusuklaita jotenkin konvehdit tylsistyttää jo.

 • Jenni sanoo:

  Totta. Keräsinkin listaa suklaakaupoista ja helposti niitä tuli jo pieni liuta pelkästään Helsingistä!

 • aleksi sanoo:

  listaan vielä delidelin vieressä oleva Parhiala, kampissa on toinen joku suklaakauppa, Ekbergillä oli ainakin joskus hyvät valikoimat myös ja stokkanherkun voi laskea.. parissa muussakin paikassa on vielä jokunen hyvä suklaa. nettikauppoihin caffi.fi.
  mun piti tämmönen samallainen postaus tehä ittekin jossa listaan kauppoja.. vähän ehkä tarkemmin vaan.

 • Jenni sanoo:

  Aleksi, sulla on hauskat sivut 🙂

  Se Kampin joku toinen suklaakauppa taitaa olla Urho Kekkosen kadulla, Tavastian vieressä? Mielellään luen tarkempaa kuvausta kaupoista ja niiden antimista. Itse en ehtinyt paneutua syvällisemmin…

  – Jenni liemessä

 • aleksi sanoo:

  se.. suklaagalleria

 • Oih kiitos kiitos tästä vinkistä! Chojko on ihan lempipaikkoja ja suosittelen lämpimästi paikan erilaisia suklaatapahtumia. Osaava jengiä 🙂

  Törmäsin muuten ensimmäistä kertaa blogiisi. Hyvältä näyttää!

 • Jenni sanoo:

  Kuin myös; törmäsin ekaa kertaa nyt blogiisi ja kuin myös hyvältä näyttää 🙂

  Huomasin juuri että suklaafestarit jäivät tältä vuodelta väliin. Ironista että uutisoin ne blogissani ja sitten itse unohdin mennä paikalle 😀 Paremmalla menestyksellä ensi vuonna. Toisaalta suklaa on suklaa on suklaa eli tuskin tuotekehityksessä on tapahtunut mitään järisyttävää viime vuodesta.

  Jenni

 • Anonyymi sanoo:

  Chjoko painii täysin eri sarjassa kuin nämä muut paikat mutta voihan niin monista asioista tykätä. Suomessa hyviä suklaatekijöitä on vain muutama, loput ulkomaiset ovat aivan samaa rasvasarjaa kuin kaupan bulkkitavarat. Hinta vaan korkea kun on ulkomaisia ja suomalaiset luulevat että ne ovat jotain parempia ja hienompia. Tuotekehitystä tapahtuu mutta kaikki ei tapahdu Helsingissä..

Jätä kommentti