Skip to main content

Ravintola Juuri laajentaa kaupan puolelle ja hyödyntää kuumana käyvää luomu- ja lähiruokatrendiä avaamalla pienen puodin ravintolan kylkeen. Avajaisia juhlitaan tänään perjantaina. Tarjolla on Maatilatorin tapaan luomulihaa, juustoja, leipää, villiyrttejä, artesaanisuklaata, luomukahvia, sisävesikalaa, karjalaisia erikoisuuksia ja Juuren omia tuotteita.
Osoite: Korkeavuorenkatu 27, Helsinki
Aukioloajat: ma-pe 9-18, la 10-17, su 12-17
Jos olet kulmilla, poikkea myös muuttaneessa ja laajentuneessa kokkipuoti Eiringissä. Keittiövarustelun lisäksi Eiring tuo maahan italialaisia ruokatuotteita kuten Setaron käsintehtyä pastaa ja Modenan balsamicoa. Itsellä tarttui mukaan juurikin pastaa, grissiinejä ja Minille design-lusikka.
Osoite: Korkeavuorenkatu 19, Helsinki
Aukioloajat: ma-ke, pe 10-18, to 10-20, la 11-16
Korkkari on muutenkin täynnä ihania pieniä puoteja ja kahviloita. Poikkea vaikka Café Succèsiin (korkkari 2) isolle korvapuustille tai lounasta Bistrossa (korkkari 4b).
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

12 Kommenttia

 • oliivia sanoo:

  Kiitos Jenni vinkeistä! Nuo Setaron pastat on aivan loistavia, itse olen ostanut niitä Anton&Antonista Porvoosta.

 • Johanna sanoo:

  Eikö Bistro ole tunnettu myös lapsiystävällisyydestään?

 • Jenni sanoo:

  Johanna,
  Noh me ainakin ollaan käyty Bistrossa moneen otteeseen Minin kanssa. Tähän mennessä kaikissa ravintoloissa on suhtauduttu suopeasti tai vähintään neutraalisti vauvaan. Ihan kaikista hienoimpiin illallispaikkoihin ei olla otettu vauvaa mukaan jo ihan senkin takia että harmittaisi jos ilta jäisi kesken.

  Oliivia,
  Onko sulla muita Porvoo vinkkejä mm. ravintoloiden suhteen?

  Jenni liemessä

 • oliivia sanoo:

  Hmm, ravintoloista en osaa vinkkailla kun useista suunnitelmista huolimatta ei ole tullut missään syötyä itse. Etanaravintola Timbaalia haluaisin ainakin itse kokeilla. Paahtimosta saa hyvää kahvia (siis vastajauhettuna myös mukaansa), ja muutama ihana keittiöpuolen pikkuputiikkikin löytyy Vanhasta Porvoosta. Ja ehdottomasti suosittelen Pientä suklaatehdasta vaikken mikään suklaanarkomaani olekaan, siellä on ihania käsintehtyjä konvehteja, jotka siis tehdään siinä paikan päällä.

  Sori että suorat linkit puuttuu, kommenttiboksi ei nyt jostain syystä suostunut niitä hyväksymään 🙁

 • Chez Jasu sanoo:

  Loistavaa, kiitos Juuren puoti -vinkistä! Juuressa ollaan käyty monta kertaa syömässä ja Eiringiin mennään aina kun päästään. Hienoa, että Juuri laajentaa myyntipuolelle.

  Porvoon Timbaalin etanat ovat todella kokeilemisen arvoisia.

 • Jenni sanoo:

  Keskitytään varmaan ensi kesänä kotimaanmatkailuun jo Mininkin takia. Keväällä on tiedossa reissu Saarenmaalle ja kesällä ajateltiin käydä korkeintaan Tukholmassa asti. Porvoo voisi olla hauska matkakohde. Sinnehän pääsee Helsingistä vaikka höyrylaivalla päiväretkelle. Käydään ehdottomasti syömässä silloin etanoita ja kotiinviemisiksi suklaita!

  Jasu, olin menossa lounaalle ravintolan puolelle kun bongasin remonttityömaan Juuren vieressä. Harmillisesti siinä vaiheessa päivää lounaslista oli jo niin tynkä että jatkoimme matkaa Gastoneen.

 • aleksi sanoo:

  kiva kun noita tulee lisää.. vaikka herkkukaupat on ihan liian kalliita mulle. toivottavasti siellä on hyvät suklaat sentään.. maatilatorilla on todella karseet 🙂

  mutta onko noista paikoita kumpikaan ullanlinnassa?

 • Jenni sanoo:

  Nirso osaisi vastata paremmin paljasjalkaisena stadilaisena ja yleensä tietää kadunpätkän tarkkuudella mistä kulkee minkäkin kaupunginosan rajan. Lähteeni on korkeavuorenkatu.fi missä kerrotaan ”kadun kulkevan Ullanlinnan läpi”. Myös nopealla googlauksella olettaisin alueen olevan Ullanlinnaa..?

  Jenni

 • aleksi sanoo:

  joo no samapa se 🙂
  juuri on musta kyllä kaartissa.
  ja niien sivu ei toimi vielä.. mälsää

 • Jonna sanoo:

  Lisävinkki Eiringiin suuntaaville: Sieltä sai ainakin ennen aivan loistavaa punaviinitahranpoistaja-ainetta, joka on monet matot ja pöytäliinat pelastanut.

 • Terhi sanoo:

  Kiitos vinkeistä!
  Viime vierailuni Eiringissä oli vielä siinä pikkukaupassa, joten täytyypä suunnata kulmille pian täältä ”maalta”.
  Tekisikin mieli syömään saman kadun italialaiseen :).

  Itse en niin ole innoissani puusteista…monesti kokeilin kun olin siinä lähellä töissä vuosia sitten mutta puustit oli kuivia vaikkakin isoja.
  Muut herkut kylläkin ihania 🙂

  Lisää näitä arvosteluja ja mielipiteitä!

 • Jenni sanoo:

  Jonna, kiitos tahranpoistaja vinkistä. Vieläkin ihmetyttää miten selvittiin ilman tahran tahraa yli 40 hengen ”viininmaistajaisista” kermapersetupareissa. Mutta ei aina voi olla onni myötä.

  Heippa Terhi! Tarkoitatko italialaisella nimenomaan Bistroa vai jotain muuta? Helsingin parhaat puustit olen saanut niinkin oudosta paikasta kuin Töölön terveysaseman kahvilasta. Mammat vääntävät paikan päällä ja ovat kyllä sairaan hyviä!

Jätä kommentti