Skip to main content


Jo viikkoja jatkunut blogikaamos näkee näköjään pienen auringonpilkahduksen tämän talven pahimman myrskyn keskellä. Kuultuani tästä minun oli pakko repäistä ylimääräiset 5 minuuttia selkänahasta ja antaa Minin leikkiä kännykänlaturinjohdolla jotta pääsen postaamaan tästä hauskasta virtuaalitapahtumasta. Kyllä, virtuaali.

ViiniTV järjestää virtuaalisen viinitastingin tänään perjantaina 19.2 klo 19 ja haluaa sinut mukaan tasting-vallankumoukseen. Tarkoituksena on siemailla viiniä kotisohvalta järjestäjien toimiessa seremonimestareina webbikameran välityksellä. Sinun ei tarvitse olla viiniasiantuntija osallistuaksesi, riittää että viina maistuu.
Tarkemmat osallistumisohjeet facebook-ryhmässä. Itsehän osallistun kotisohvalta ystävien seurassa Ranskassa valmistetulla cavalla jossa on tosin venäläiset tekstit joten loppuen lopuksi en tiedä yhtään mitä juon 😀


Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

 • elina sanoo:

  mmm, pakkohan tähän on alkolaisena kommentoida, että vaan espanjassa tehdään cavaa. uskoisin ton olevan ihan perus ranskalaista kuohuviiniä, koska shampanjaa nyt tuskin venäläisin etiketein pullotetaan.. 🙂
  sulla on kyllä ihan loistava blogi ja ihania ruokia!

 • Jenni sanoo:

  Aivan totta, niinhän se olikin että ”cavaa” tulee vain Espanjasta. *nolo*

  Hei, näin alkolaisena, osaat varmasti antaa ruokasuosituksen viiniin? 🙂 Meillä on hyllyssä pölyttymässä portugalilainen Madeira viini. Minkä ihmeen kanssa sitä nauttisi?

  Jenni

Jätä kommentti