Tuunasin kaalilaatikkoa neverending-punajuurilla joita pyöri vielä vihanneslootassani. Riisin sijasta käytin terveellistä ohraa. Riittoisaa ja hyvää! Valmistusaika 1 h 15 min.

aea88-liemessa_punajuurikaalilaatikko

Punajuuri-kaalilaatikko (6-8 hlö)

1/2 valkokaali
400 g paistijauhelihaa
1 keltasipuli
2 punajuurta
2 dl ohrasuurimoita
2 valkosipulinkynttä
1 lihaliemikuutio
1 rkl Dan Sukker tummaa siirappia (sponsored by Dan Sukker)
0,5 l maitoa
2 kananmunaa

Paista jauheliha ja mausta lihaliemikuutiolla ja makusi mukaan esimerkiksi yrteillä. Suikaloi kaali ja sipuli sekä raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi. Pehmennä kasviksia pannulla noin 10 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset vuokaan ja kaada päälle munamaito. Paista uunin keskiosassa n. 40-50 minuuttia 175 asteessa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

Jätä kommentti