Skip to main content


Kuvittele että olet oksentanut koko edellisen päivän. Kuvittele että et ole syönyt mitään viimeisen 24 tunnin aikana lukuunottamatta kolmiolääkkeitä ja appelsiinimehua. Sitten ovikello soi ja ovella sinua tervehtii aurinkoinen tyttö joka työntää syliisi Sunnuntain uuden omena-vaniljakakun ja toivottaa oikein hyvää päivän jatkoa. Tuumasin että tämä on ihan ok tapa aloittaa uusi päivä. Ja kyllä, olen täysin lahjottavissa ja kyllä, mainostan että kakku oli hyvää 🙂

Kyseessä on siis Sunnuntain uusi Omena-Vanilja Viettelys pakastekakku jonka voi itse koristella halutessaan. Maku oli miellyttävän raikas eikä liian makea. Ainoastaan tuoteselosteen pitkä E-lista ja aromeiden käyttö mietityttää, mutta meillä ei kakkuja syödä muutenkaan montaa kertaa vuodessa.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti