HELSINGIN KESÄRAVINTOLAT

Lähdin kerran Helsingistä Tampereelle vuokra-autolla. Varasin matkaan 4 tuntia. Yhtälailla varauduin “merimatkalle” päästessäni tutustumiskierrokselle Helsingin edustan kesäravintoloihin Särkänlinnaan ja Boat Houselle. Lopputulemana siemailin shampanjaa villapaidassa lantsarit jalassa ravintola Palacen 10. kerroksessa vieretysten ah-aina-niin-tyylikkään Avec Sofién vieressä.

Nämä ihanat kesän pakopaikat olivat aivan naurettavan 5 minuutin venematkan päässä. Erityisesti Särkänlinnan miljöö ja raikas ruoka ihastuttivat. Molemmissa paikoissa on myös mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia. Kaikki oli nin kuvauksellista, että annan kuvien puhua puolestaan. Entä oletko sinä käynyt Helsingin saariravintoloissa vai tuleeko jymähdettyä mantereelle?

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.

7 kommenttia

 1. Nanna 09.05.2012

  Kiitos tunnelmista!

  Vastaa
 2. Jenni 09.05.2012

  Ollappa hyvä! Tunnelmaa riitti 🙂
  Jenni

  Vastaa
 3. Heleen 09.05.2012

  Ah, voin vain haaveilla todella kauniiden kuvien myötä:).

  Vastaa
 4. annemi 10.05.2012

  Upeita kuvia ja ihana fiilis jäi tästä postauksesta 🙂

  Olen käynyt Uunisaaressa herkuttelemassa, mutta siitäkin on jo aivan liian kauan. Tästähän voisi tehdä tämän kesän haasteen, että kiertäisi hyvässä seurassa näitä ihania kesäravintoloita Helsingissä.

  Vastaa
 5. Dinner4u2 10.05.2012

  Taas aivan ihania valokuvia! Tunnustus Liemessä -blogille upeista valokuvista.

  http://dinner4u2.blogspot.com/2012/05/blogitunnustus.html

  Vastaa
 6. Jenni 10.05.2012

  Kiitos kommenteista!

  Olen ollut aika kiireinen, mutta tähän tilaisuuteen halusin osallistua jo ihan sen takia että sai valokuvattua välillä myös “harrastusmielessä”. Saaristoravintolat myös kiinnostivat, koska kumpikaan näistä ei ollut tuttu entuudestaan. Boat Housella kuvaan yhdet häät tänä kesänä.

  Uunisaaressa olen käynyt kahvilla. Aurinkoisella ilmalla talvella jäällä vaeltaa paljon porukkaa ja kahvila on tupaten täynnä. Silloin kokemukset ovat olleet vähän nihkeitä. Yleensä lähes kaikki on ollut loppu. Hyvää lohisoppaa muistan syöneeni siellä.

  Suomenlinnassa on kiva kahvila-ravintola terassilla; Cafe Bar Valimo. Ei mikään kynttiläillallispaikka, mutta hyvä lounaalle / kahville / drinksulle. Suomenlinnan Panimo on ilmeisesti ravintola-ravintola. Kokemuksia siitä?

  Testilistalla on keikkunut jo ties kuinka kauan Alia Mustikkamaalla. Siitä on aika korkeat odotukset! Mustikkanmaalle pääsee metrolla ja asemalta kävelee kilometrin verran.

  Ooh! Kiitos tunnustuksesta. Iso kunnia! :)))

  Vastaa
 7. Sofié 22.05.2012

  Kuules nyt sinä ihana urbaani city-mama <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *