Skip to main content

Madventures uusinnat ovat saaneet orastavan matkakuumeen ryöstäytymään käsistä. Matkasuunnitelmia ei vielä ole Lohjaa pidemmälle, mutta viime viikonloppu tarjosi pienen pakomatkan harmaudesta Hannan Sopan kanssa Mad Cook-illallisella. Mad Cook järjestettiin Rikun ja Tunnan 10-vuotis taipaleen kunniaksi yhteistyössä Kellohallin Antto Melasniemen kanssa. En tiennyt mitä odottaa, mutta en ainakaan tätä! Härän siitintä, street food kojuja, live musiikkia, tropiikkia, lyhtyjä, aaltopeltiä, tunnelmaa ja jallua. Ennen kuin meidät häädettiin paikalta viimeisten joukossa, sain Kellohallin Antto Melasniemeltä mukaan pienen Mad Cook yllärin seuraavan päivän ruokabloggaajien pikkujouluihin. Mad Cook-resepti siis tulossa pian kaikille kotikokeille! 😉


Alkajaisiksi änkesin itseni pitkän pöydän keskelle huomatakseni että vieruskumppanikseni sattui hauskasti Punavuori Gourmet-blogin Aniko. Riku ja Tunna johdattivat illallistajat omalla karkealla tyylillään maailman katukeittiöihin. Yksi suosikeistani oli etelä-Afrikkalainen kikherne-curryllä täytetty Bunny Chow. 65 euron elämyssettiin kuului viisi seteliä Mad Cook valuuttaa, joilla sai vapaasti kierrellä kojuja. Baarista kannettiin korttia vinguttamalla viiniä, ja aasian matkaajille tuttuja jalluämpäreitä.

Keittiön yllätys, jallulla liekitetty härän siitin, josta käytetään myös nimitystä tulikulli, oli illan kohokohtia. Keskeisin kysymys on tietenkin, että no miltä se sitten maistui? Maistiainen tarjoiltiin pieneksi silputtuna. Rakenne oli enemmänkin sienimäinen, kuin lihaa muistuttava. Maku oli aromikas ja hyvä, vähän kuin pitkään haudutetussa lihapadassa. Kullia olisin pistänyt enemmänkin poskeen, eikä tehnyt edes pahaa. Mutta se toinen ylläri..se oli jo toista maata. Kerron siitä kuitenkin lisää sitten reseptin kera.

Hannan Sopalta peukku, haukotus, over and out!

Muita koettelemuksen läpikäyneitä bloggaajia:

Hannan Soppa – Kreisi perjantai Kellohallissa
Punavuori Gourmet – Hullua kokkaamista ja hauskoja ihmisiä
Sillä Sipuli – Siitintä suuhun ja heinäsirkat napaan
Kulinaarimuruja – Tulikullia Kellohallissa
Herkku ja Koukku – Söin sitten siitintä

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti