HELSINKI TALL SHIPS RACES – PARAS MÄTTÖ

Ruotsalaisilla on kaunein paatti, Risto räppää muksuille, Radler virtaa ja ihmiset ovat iloisia. Tall Ships Races Helsinki tapahtuma levittäytyy aina lastenohjelmaan keskittyvästä Sinebrychoffin puistosta päätapahtumapaikalle Hietalahden rantaan ja alternativempaan musiikkiin Jätkäsaaressa. Tarkempi Tall Ships Races Helsinki ohjelma löytyy täältä. Jätkäsaaren lavan näkymän peittävät jonossa seisovat festarimättöständit. Rivistä bongasin ensimmäisenä suklaachurrokset. Suolaisen perässä jatka matkaa Fosters-konttiin, josta saa nesteytyksen lisäksi ravintola Luomon gourmet hot dogeja. Aikaa osallistua iloiseen kesätapahtumaan on lauantaihin asti.

Luomon versio possuhotdogista.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

1 kommentti

  1. Jael 18.07.2013

    Olin tuolla tänään ja ostin hodarin jossa piti olla katkaraputäyte.Ei kyllä ollut minusta lainkaan gourmeeta;katkarapu jotain tahnaa jossa ei tuntunut minkäänlaista katkaravun makua ja ciabatta oli kuivahkoa.Mutta päällä ollut crumble oli hyvää…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *