Skip to main content

Onni tulee läheltä ja vähän kauempaakin. Juuri avattu Valio Onni® -karttapalvelu kerää vinkkejä lapsiystävällisistä paikoista Suomessa. Palveluun voi kuka tahansa merkata oman suosituksensa lapsiystävällisestä paikasta; on se sitten kahvila, ravintola, puisto, suloinen puoti tai kiva leikkipaikka. Palvelu kattaa koko Suomen, joten tämä saattaisi olla erittäinkin näpsäkkä palvelu lasten kanssa reissussa. Palvelu on kätevä myös kotikaupunkini Helsinginkin osalta – ei sitä aina edes muista tai osaa ajatella mitä kaikkea kotikaupunki tarjoaakaan lapsille. Viime viikonloppuna Nirso vei Minin esimerkiksi ensimmäistä kertaa Lastenkaupunkiin, sillä lopputuloksella että Mini pelkää nyt koulua jos siellä tehdään kynsitarkastus kuten ennenvanhaan 😉 Hauskaakin oli.

Ruokaihmisenä aion antaa oman panokseni ja yritän miettiä palveluun kahviloita ja palveluita joissa viihtyy myös lasten kanssa ruuasta tinkimättä. Maaliskuussa kun Milli tupsahtaa – ei tilille, mutta syliin – kaipaan vinkkejä hyökkäysvaunujen mentävistä kahviloista ja ravintoloista. Nopeasti selaamalla palvelusta löytyi useampi omakin suosikki kuten lifestyle kauppa Moko Market & cafe, kahvila Kuppi & muffini, japanilaiskorealaista tarjoileva Makki Makki, mammajen kohtaamispaikka ja kahvila Johto Kamppi keskuksessa ja ulkoilmakahvila Regatta, jossa voi nitkuttaa nukkuvaa vauvaa vaunuissa kuumaa kaakaota hörppien.

lapsiystävälliset paikat karttapalvelu valio onni

Valio Onni -karttapalvelu on rakennettu kidd.io-karttapalvelun päälle. Sen lisäksi viisitoista Blogiringin mammabloggaajaa ympäri Suomen osallistui palvelun kehittämiseen ja merkkasi omat suosituksensa Valio Onni-karttapalveluun. Nyt kuka tahansa voi käydä merkkaamassa oman lapsiystävällisen suosikkipaikkansa. Sen lisäksi että teet palveluksen kaikille valtakunnan äideille ja isille, osallistut kahden hengen kynttiläillallisen (arvo 250 €) arvontaan. Tätä on niin kaivattu – kaikki osallistumaan ja rakentamaan tästä koko Suomen kattava lapsiperheiden pelastajasovellus!

Yhteistyössä ValioBlogiringin bloggaajat osallistuivat palvelun kehittämiseen.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • Hanne sanoo:

  Ei voi muuta sanoa kuin, että onpas hieno homma!
  Tuollaista palvelua olisin kaivannut jo 30 vuotta sitten:)

 • Jenni sanoo:

  Kaiken kukkariksi tuon saa sovelluksena kännykkään. Jos jokainen kantaa kortensa kokoon oman paikkakunnan osalta niin onhan se kätevää jos palvelu kattaa koko Suomen. Käymme esimerkiksi 'landella' keski-Suomessa useastikin, mutta en tunne seutua yhtään ja ei koskaan käydä missään. Varmasti monta kivaa paikkaa odottaa löytäjäänsä!

 • Herkkuhovi sanoo:

  Älyttömän hieno idea, vau! 🙂

 • LauraCaarina sanoo:

  Onpas kiva palvelu! Itsellä ei vielä omia lapsia ole, mutta kummipoikien kanssa on kiva käydä aina jossain. 🙂 Hyvä tietää mihin kannattaa mennä, ettei sitten katsota ”pitkin nokkaa” että mitäs tuokin noita muksuja tänne raahasi. 😀

 • Jenni sanoo:

  Herkkuhovi, idea sinällään on ollut jo olemassa eli tuo kyseinen kidd.io palvelu. Valio Onni karttapalvelu on rakennettu sen päälle ja toivottavasti näin Valion alla tavoittaa paremmin koko Suomen lapsiperheet kun sitä pystytään mainostamaankin vähän erilailla.

  Laura; kyllähän sen tavallaan ymmärränkin että jos on vaikka hyvin syömässä sitä kynttiläillallista niin ei sitä välttämättä halua mitään lapsirevahkaa viereiseen pöytään melskaamaan. Toisaalta taas miten ne lapset oppisivat jos eivät ikinä pääse mihinkään Rosson leikkipaikkaa kauemmaksi. Meillä on Mini ollut mukana aika rohkeasti melkein joka puolella lukuunottamatta niitä ihan fiineimpiä ravintoloita. Aika hyvin menee jos varaa esim. piirustuslehtiön mukaan niin ei käy aika pitkäksi.

  Hyvä huomio, että tuo palvelu voi olla välillä hyödyllinen myös tai erityisesti jos ei ole omia lapsia.

Jätä kommentti