Skip to main content

Olen pari viimeistä viikkoa dokumentoinut parhaita palojani Ruispalojen seurassa Instagramissa. Vaasan Ruispalat on suomen suosituin leipä ja löytyy tasaisin väliajoin meidänkin leipäkorista. Tältä näyttivät minun parhaat palani hashtagillä #ruispalat


Lisää elämäni parhaita paloja Instagramissa @liemessa

#ruispalat

Vaasan Ruispalat etsii nyt niitä teidän parhaita paloja Instagramissa. Kannattaa tägätä omat parhaat palat #ruispalat ja instakuvasi nostetaan kuvavirtaan parhaatpalat.fi-sivustolla. Kaikkien parhaiden palojensa hashtagillä #ruispalat jakaneiden kesken arvotaan Nokia LUMIA 1520.

Samalla kun hörpit aamukahviasi ja mussutat sitä voikkaria niin tarkista Ruispalat-paketin kyljestä onko sinulla voittokoodi. Syötä koodisi parhaatpalat.fi sivustolle ja katso tuliko palkinnoksi Nokian Lumiaa, liikuntalahjakorttia tai muuta mukavaa.

Tyypillisesti syön ruispalani paahdettuna, voilla ja juustolla. Syön ruisleipiä aamulla 1-2, viikonloppuisin iltapäivästä ehkä yhden ja iltaisin 1-2. Arkisin pärjään ehkä vähemmälläkin. Olen parantumaton ruissyöppö. Inspiroituneessa tilassa kehittelin myös pari lämppäri-reseptiä. Samalla paljastuu mikä on yllä olevan lämppärin salainen ainesosa.

Ruispala lämppärit

Vaasan Ruispaloja (tidii!)
oliiviöljyä
valkosipulia
juustoraastetta
tomaattia
suolaa
pippuria

Purista valkosipulinkynsi öljyyn. Voitele ruispala valkosipuliöljyllä molemmin puolin. Lado päälle tomaattisiivuja, juustoraastetta ja rouhi päälle suolaa ja pippuria. Paista uunissa 180 asteessa n. 5 minuuttia.

Ai ai ai ai! Queires un Ruispala mexicano? Sii!

Vaasan Ruispaloja
cheddarjuustoraastetta
salsaa
creme fraichéa
tuoretta korianteria
oliiviöljyä

Sivele ruispalat kevyesti öljyllä. Ripottele ruispalojen päälle reippaasti raastettua cheddarjuustoa. Paista uunissa 180 asteessa muutama minuutti niin että juusto on sulanut. Viimeistele leipä salsalla, creme fraichélla ja tuoreella korianterilla.


Some hurlumhei:

Tägää parhaat palasi Instagramissa #ruispalat ja kotiuta Lumia
Valitse kaupassa se paketti jossa on voittokoodi ja syötä koodi osoitteessa www.parhaatpalat.fi
Tykkää Suomen suosituimmasta leivästä Facebookissa


Yhteistyössä Vaasan Oy / Vaasan Ruispalat

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  koodista ei ota selvää erkkikään!!??
  nimittäin ruispalapussista perrrr#

 • Ruisleipä maistuu minullekin paahdettuna, koska kuitu on hyväksi.

 • Van Kokki sanoo:

  Meksikolaiset ruispalat näyttää herkullisille! Onko sulla joku hyvä cheddarmerkki jota suosittelisit?

 • Jenni sanoo:

  Paahdan yleensä _aina_ ruisleivät, päälle voita, juustoa ja ehkä kurkku tai tomaatti. Se on se ”jokapäiväinen annos”.

  En suoraan sanottuna muista yhtään minkä merkkistä cheddar-juustoa tulee yleisimmin ostettua, jotain ulkomaalaista aitoa cheddar-juustoa eli ei niitä aamupalajuustoviipaleita. Joka kaupastahan ei kunnon cheddar-juustoa saakaan, mutta hyvinvarustelluista kyllä.

 • Anonyymi sanoo:

  NIIMPÄ —–

 • Anonyymi sanoo:

  MITÄ TÄMÄ ON

Jätä kommentti