Skip to main content
Voidaanko jo sanoa että katuruoka on noussut koko kansan ilmiöksi kun se valtaa Stockmannin? Muutama ilta takaperin kohtasin kehässä Street Gastron pojat ja Stockmann Herkun kokit. Otimme Herkun demokeittiössä katuruuasta mittaa ja tuomareina toimivat paikalle kutsutut ruokabloggaajat ja toimittajat. Lähdin otteluun tarjoilemalla miniversiot Katukeittiö-kirjan lammaskebabeista. 

Katukeittiö-kirjan kotikutoinen kepsu chipotle-kebabkastikkeella ja valkokaalilla
Stockmann goes Kebab

Stockmann Street Gastro

Torstaista 21.8 alkaen katuruoka näkyy Herkun käytävillä. Nappaa suuhun vaikka ramenburgeri tai gourmet hod dog. Tarjolla on myös paljon kampanjatuotteita. Kiinnostavin tuoteuutuus lienee Street Gastron pitkään haudutettu pulled pork, jota voi ostaa suoraan lihatiskiltä tai paikan päällä pakattuna. Tähän asti einesaltaisiin ilmestyneet pakatut pulled porkit eivät ole houkutelleet.
Katuruoka myös todella levittyy kadulle Street Gastro Tour-tapahtumassa. Pari Street Gastro ruokarekkaa parkkeeraa Stockmannin edustalle Keskuskadulle torstaista alkaen, 21-23.8.
Kovat kundit vastassa
Sanoiko joku nälkä?
Ramen eli nuudeliburgeri

Herkullinen Katukeittiö

Katuruuan voittokulku huipentuu perjantaina 5.9. Silloin löydät minut kokkailemasta Helsingin keskustan Herkun demokeittiössä klo 15-19 🙂 Samalla on er-rit-täin harvinaislaatuinen tilaisuus poimia mukaasi Katukeittiö-kirja omistuskirjoituksella. Viimeisiä viedään, sillä sain juuri viestiä kustantajalta että heidän varastot ovat tyhjät! 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti