Skip to main content

Stockmannin Herkku on jokaisen ruuanlaittajan pyhiinvaelluspaikka. Viikonloppuisin ostoksilla voi bongata sankoin joukoin siviiliasuun naamioituneita ruokabloggaajia. Herkku ja Street Gastro Tour hemmottelee koko viikon lähi-idän katuruualla. Meze, tuo lähi-idän tapas, on täydellinen evääsi viikonloppuun. Kaikista helpoimmalla ja herkullisimmalla pääset kun tulet Herkkuun perjantaina 5.9 klo 15-19 välillä. Olen demokeittiössä kokkailemassa maistiaisia Katukeittiö-kirjasta. Luvassa mm. lammasgyrosta, pitaleipiä, tabouleh-salaattia ja sooseja. Nappaa ainekset Herkusta ja Katukeittiö-kirja kainaloon omistuskirjoituksella jos ei ole jo 🙂 Ehdottomasti tule ainakin morjestamaan, eikä saa pälyillä salaa hyllyjen välistä 😉

Katukeittiö demo perjantai 5.9 klo 15-19, Stockmann Herkku, Helsinki
Nähdään siellä! 🙂

Yhteistyössä Stockmann Herkku

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

10 Kommenttia

 • Sari sanoo:

  Tulisin jos olisin. Kyllä Stockmannin herkku on sellainen paikka jonne on aina kerettävä, kun siellä päin Suomea olen. Ja vielä jos sinä olet siellä kokkailemassa! 🙂

 • Anonyymi sanoo:

  Kerro, jos joskus tulet Turkuun kokkailemaan.

  Ps. Eilinen postaus oli huippu!

 • Sofia sanoo:

  Ehdottomasti tulen! Ja nappaan myös sen kirjan mukaani, sillä vielä(kään) en ole saanut aikaiseksi sitä ostaa, vaikka pitkään on jo pitänyt.

  Tuo sun Tabbouleh-salaattisi ohje (ihan snadilla muokkauksella) on muuten meillä ihan sellaisessa lähes viikottaisessa vakiokäytössä 🙂

 • Jenni sanoo:

  Herkku on kyllä osoite etenkin jos tarvitsee mitään spessumpaa. Samoin jos haluan olla varma että saan kaikki ainekset yhdestä paikasta niin Herkku on osoittautunut varmimmaksi. Laitan Instagramiin kuvia niin voi elää hengessä mukana 🙂

 • Jenni sanoo:

  Heh, kiitti! Mikä jottei, jos kutsu käy 🙂

 • Jenni sanoo:

  Voi vitsi, kiva jos pääset tulemaan! Monesta paikasta taitaa tuo eka painoskin olla loppu, Stockmannilta ainakin saa vielä 🙂 Stockmann kantiskortilla saa muuten kirjan nyt alennushintaan, jos sellainen löytyy takataskusta. Nähdään Herkussa 🙂

  Etenkin kesällä tein Tabbouleh-salaatista eri versioita, mutta että ihan viikottain! Hauska kuulla 🙂

 • Sofia sanoo:

  Jep, jossain vaiheessa kesää syötiin sitä melkein päivittäin 😀
  Tein siitä kesällä myös postauksen: http://halftenspydderestendog.blogspot.fi/2014/07/tabbouleh.html

 • Jonna sanoo:

  Hei Jenni! Tuleekohan kirjastasi toista painosta?

 • Jenni sanoo:

  Tulee 2. painos, JEEE! 🙂 Tulee ulos toivottavasti vielä syyskuun aikana ja taas paremmin kauppojen hyllyille. Ensimmäistä painosta löytyy vielä ainakin Stockmannin Akateemisesta (syyskuun loppuun asti kanta-asiakashinta 23,90 €), Klaus K hotellista ja Annankadun Lokalista.

 • Jonna sanoo:

  Kiitos tiedosta:) Olen lainannut kirjan kirjastosta se oli niiiiin herkullinen ja todella upeita kuvia pullollaan, että aion ehdottomasti ostaa kirjan itselleni! Kiitos, että teit noin huipun kirjan:).

Jätä kommentti