Skip to main content


YHTEISTYÖSSÄ FINNAIR

Mistä tunnistaa business class neitsyen? Business class neitsyt on priority check-inissä ainoana rinkka selässä. Business class neitsyt roudaa koneeseen pullokaupalla Ärrävettä ja evässämpylän. Neitsyt hihkuu kun se pääsee koneeseen. Se toivoo, että lento kestää mahdollisimman kauan. Sen täytyy ensimmäisenä kokeilla mitä tapahtuu jokaikisestä nappulasta. Se ottaa vastaan kaikki tarjoilut mitä irtoaa. Juoma tietysti sitä alkoholillista. Se nuolee lautasen tyhjäksi. Se kuvaa kaiken. Järjestelmäkameralla, kännykällä, Snapchatiin ja Instagramiin. Se nukkuu kahdeksan tunnin yöunet. Se nyysii ilmaisen kasvorasvan, hammasharjan ja Marimekon tohvelit mukaansa.

Siitä tunnistaa business class neitsyen.

Hyvää huomenta Mrs. Jenni Häyrinen!

Pääruoaksi tilasin kalaa, koska jos joku on vaikea tehdä koneessa hyvin niin kala.

Elämäni ensimmäinen hyvä lentokoneateria: grillattua kuhaa huippukokki Kari Aihisen Finnairille suunnittelemasta menusta.

Toukokuussa Finnair avaa uuden reitin kesäkaudeksi Helsingistä Guangzhouhun Kiinaan. Guangzhou on Kiinan kolmanneksi suurin kaupunki ja paikallinen kantonilainen keittiö Kiinalaisen ruokakulttuurin mekka.

Yhteistyössä Finnair

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Mulla menee samainen neitsyys kesäkuussa. Harmittavasti kyllä vain Euroopan sisäisellä lennolla. Tarttee mennä TOSI aikaisin kentälle, että saa kaiken mahdollisen loungesta irti. Niin siis business loungesta, se toinen on jo miehen työmatkapisteiden vuoksi tuttu paikka. 😉

 • Jenni sanoo:

  Hah ha, todellakin! Mihin päin lähdette? Olisin tosiaan voinut vielä mainita tekstissä, että ”ilmaisen” skumpan kitttaaminenhan piti aloittaa jo kentällä loungessa 😀

 • Businessluokassa lentäminen on upea kokemus myös tällaiselle, joka on kokenut sen usemman kerran :). Kyse on vain siitä, että osaa edelleen arvostaa sitä, eikä pidä kyseistä luokkaa itsestäänselvyytenä. En usko kyllästyväni siihen koskaan ;). Kysyisin ihan mielenkiinnosta, että saitko korotuksen Finnairilta vai millä tavalla tämä oli yhteistyö (ei ole pakko vastata, jos et halua) :)? Itse haluaisin tehdä Finnairin kanssa laajempaakin yhteistyötä kuin A350-koneen testaamisen (jonka tein viime vuonna), joten siksi kysyn.

  Varoitus: turistiluokkaan palaaminen tuon jälkeen voi olla aika kova paikka :P.

 • Jenni sanoo:

  Facebookin puolella vinkattiin että joillekin lennoille on mahdollista ”huutaa” business paikkaa huutokaupassa. Ja hän oli saanut 100 eurolla upgreidattua Kiinan lennon business luokkaan. Normaalisti business luokassa lentäminen ei tietysti ole halpaa hupia.

  Saa kysyä! Olin Finnairin pressimatkalla Guangzhoussa Kiinassa. Meitä oli ulkomaalaisia toimittajia ja bloggaajia; minä ainoana Suomesta tällä kertaa. Avaavat siis sinne uuden reitin nyt kesäksi. Lisää juttua Kiinasta tulossa kun saan kuvia purettua 🙂 Finnair kattoi kaikki matkan kulut, joten siitä merkintä ”yhteistyössä”.

 • Marre sanoo:

  Finnair lensi sinne joskus 7-8-vuotta sitten.. Mutta taisi olla viimeisiä lentoja millä sinne silloin menin.
  Marimekon pussukat ovat tosi kauniita, kiitos Finski. Aiemmin oli rumat.. 🙂

 • Kiitos vastauksestasi :). Hienoa päästä tekemään tuollaista yhteistyötä Finnairin kanssa ja vielä kaiken lisäksi ainoana suomalaisena! Saat olla ylpeä saavutuksistasi ja blogisi laadusta, kun saat/voit luoda tuollaisia mahdollisuuksia :).

Jätä kommentti