Skip to main content

Ravintolapäivän ravintola

Johan tässä on kohta tunnettu kymmenen vuotta. Lämpenen vähän hitaasti, mutta olisiko jo aika paljastaa missä päin Helsinkiä majailemme? Viime lauantaina vierailimme sierraleonelaisessa ravintolassa etelä-Haagan tropiikissa, vain muutaman korttelin päässä kotoamme. Samalla koimme viimeistä kertaa Ravintolapäivän sen alkuperäisessä muodossaan. Jatkossa Ravintolapäivä on joka päivä. Ravintolapäivän kartta listaa ravintoloita ympäri maailmaa vuoden jokaisena päivänä. Nähtäväksi jää onko uusi konsepti tappoisku ruokafestarille vai pääsemmekö kokemaan uusia ruokaelämyksiä entistä useammin. Ravintolapäivän ravintoloitsijoistahan se on kiinni eli meistä kaupunkilaisista. Kerran vuodessa järjestetään edelleen Ravintolapäivän ruokafestarit. Tiettynä päivänä järjestettävässä Ravintolapäivänä oli etunsa; applikaatiosta tuli tarkastettua mitä ravintoloita aukeaa lähitienoolla ja samalla kierroksella tuli yhdistettyä vierailu useampaan ravintolaan. Bongattuani applikaatiosta sierraleonilaiset lihavartaat ja maapähkinäkeiton Haagan nukkumalähiössä, muistin taas miksi Ravintolapäivä on maailman paras ruokafestari.

Sierraleonelaiset grillituoksut täyttivät ilman

Suojaisalla sisäpihalla lapsilla oli tilaa telmiä ja kasvattaa ruokahalua

Tramppa.

Taivaallista maapähkinäkeittoa, kanaa, vihreää riisiä ja grillattua ruokabanaania.

Mausteinen lihavarras ja yrttistä vihreää riisiä.

Päivän  paras grillistä eli tulinen possu oli maustettu kahdella eri chilillä, limellä ja oreganolla.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti