Skip to main content
brunssi tarjoilut

Yksi bloggaamisen parhaista puolista on uusiin ihmisiin tutustuminen. Ihmisiin, joiden kanssa polut eivät välttämättä muuten koskaan risteäisi. Voisi luulla että tälläinen bloggaajadinosaurus olisi piireissä jo kuin spinosaurus vedessä, mutta niin vaan se elämä taas yllätti ja olen new kid on the blog. Uuteen blogiyhteisöön liittyminen on tutustuttanut minut moneen uuteen kasvoon blogien takana. Asennemedialla on tapana järjestää brunsseja ja sain kutsun ensimmäiselle asennebrunssilleni.

brunssi tarjoilut

Asennebrunssia emännöi tällä kertaa hurmaava Aamukahvilla Henriikka ja suloinen Ida365-blogin Ida. Sade ajoi levittämään piknikhuovan Henriikan olohuoneen valkoiselle puulattialle, mutta mikäs näissä puitteissa syödessä ja kippistellessä. Olkkaripiknik! Esteetikon silmää hivelivät kaunis ja inspiroiva kattaus, johon oli varmasti käytetty ajatus jos toinenkin. Peikonlehdet ovat selkeästi nyt se juttu – jos hintavia pioneja ei raaski ostaa. Sunnuntainen hengähdystauko lähiöperhe-elämästä sai minut tuntemaan kuin sulautuisin punavuorelaiseen elämäntyyliin ja joukkoon. Okei, gluteeniton siemennäkkäri tipahti lattialle tietenkin se väärä puoli alaspain siementen leviessä ympäri valkoista lautalattiaa. Mutta muuten olin tosi elegantti.

viini piknikille
Tarjoilut eivät jääneet kattauksen varjoon. Poimin lautaselleni vuohenjuusto-viikuna-päärynäsalaattia rucolapedillä, hunajalla ja karhunvatukoilla sekä kvinoasalaattia pinaatilla, fetalla, tomaatilla, avokadolla ja lehtipersiljalla. Seurana kohtalokasta siemennäkkäriä ja itsetehtyä hummusta. Heti kun olin saanut rehut pois alta, siirryin huikean näyttävän, runsaan ja kesäisen marenkipavlovan kimppuun. Kehtasin santsata kerran, tätä pitää tehdä kotonakin. Pavlovan ohjeen löydät Aamukahvilla-blogista. Seurustelu, ruoka – ja piknikjuomana palveli astetta kauniimmasta kartonkitölkistä tarjoiltu Shine Bright valkoviini, joka toimi myös emäntien sponsorina tälle piknikille.
Että ei mitään paineita jos joskus pääsen itse emännöimään asennebrunssia.

brunssi reseptitbrunssi tarjoilutpavlova reseptipavlova kakku Kuva: Aamukahvilla.fi

kesäinen kattaus

Liemessä Snapchatissa @liemessa 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

Jätä kommentti