Skip to main content

Hotelli Haymarket Tukholma

YHTEISTYÖSSÄ SCANDIC HAYMARKET

Vietin 48 tuntia Tukholmassa. Hotellissa. Matkan tarkoitus oli piipahtaa BBCON  vaikuttajakonferenssissa. Paikalle oli kerääntynyt Ruotsin bloggaajien kerma ja yksi härmäläinen kuulemaan vaikuttajamarkkinoinnin uusista tuulista. Den här konferens var på svenska men det gör ingen aning! Jag har studierat svenska i gymnasiet 😉 Harmillisesti Herra Yrjö oli vienyt äkillisesti matkaseurani Alisan ja lopulta lähdin yksin matkaan. Tiivis perhe-elämä on tehnyt tehtävänsä ja yksin oleminen tuntui tällä kertaa oudolta. Yksinäiseltä lienee se sana jota yritän hakea. Reissun pelastus oli snapchat ja buukkaamamme Scandicin uusi Haymarket boutiquehotelli, josta sain huoneen tutustumishintaan.

Hotelli suositus Tukholma

Matkalla pienet etkot kuuluvat tottakai asiaan. Nyt maistuisi lasillinen kuohuvaa! Soitan huonepalvelusta lasillisen kuohuviiniä ovelle toimitettuna. ”Valitettavasti löytyy vain sampanjaa”. Koitan kestää. Avaan suuret ikkunaluukut sepposen selälleen ja otan pakollisen siemailen-yksin-sampanjaa-hotellin-kattohuoneistossa-ja-tuijotan-kaukaisuuteen-selfien instagramiin.

Hotellihuone Tukholma

Haymarket Tukholma

On aika lähteä illalliselle. Tepsutan rappuset alas american bistro Paul’s:iin. Haymarket hotelli teki vaikutuksen – eikä vähiten ravintoloiden suhteen. Olen ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni hotelliravintolassa, jossa paikallisetkin käyvät. Olen ehkä ensimmäistä kertaa buukannut illallisen hotelliravintolasta. Enkä ole ainoa – Paul’s on taas täyteen buukattu. Alakerrassa toimiva 50-lukua henkivä american bar on sekin täyttymässä etkoilevista tukholmalaisista. Testaan Paul’s ravintolan raviolit ja burgerin ja unohdan olevani hotellissa. Olen takaisin yksin hotellihuoneessa ja kysyn snapchatissa (@liemessa) jengiltä lähdenkö vielä alas drinkille. Te päätitte ja tulos on lopullinen. Käsky käy ja porhallan takaisin alakertaan ananasdrinksulle. Yleisö janoaa lisää, mutta päätän illan siihen. Seuraavana aamuna on aikainen herätys BBCON konferenssiin, joka oli kuitenkin matkan päätarkoitus.

ravintola Tukholma

Haymarket hotellin rakennus on entinen Pub tavaratalo jota on aikoinaan rakennettu viidessä eri osassa. Tästä johtuen myös hotellin huoneet ovat hieman erilaisia ja vanhaa on haluttu säilyttää parhaan mukaan. Paul’s bistron avokeittiö ja hotellista kuvattu mustavalkofilmi on ensimmäinen asia jonka näet astuessasi hotelliin sisään. Vasemmalle avautuu uskomattoman kaunis Gretas -kahvila ja oikealla rappuset johdattavat drinkkien äärelle. Respa on tyylikkäästi piilotettu ja oikeastaan mistään et voi tietää olevasi hotellissa. Hotellin filosofia on ”something old, something future”. Esimerkiksi tavaratalon entisten liukuportaiden kohdalla aukeaa nyt atrium piha, jolle on rakennettu hotellin kuntosali. Keskustahotellin edustalla toimii päivittäinen tori, jossa maahanmuuttajat kauppaavat kukkasia ja hedelmiä. Sunnuntai aamuna nauttiessani runsasta aamupalaa, hotellin edustalle rakentui astiaharmstraajan taivas eli antiikki- ja astiakirpputori. Onneksi ei ollut käteistä. 48 tuntia Tukholmassa meni siivillä ja onnistuin viettämään siitä suurimman osan ajasta hotellissa. Kokemus tämäkin!

Greta's hotelli kahvila Tukholma

Yhteistyössä Scandic Haymarket. Hotellihuone saatu alennettuun hintaan.

Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti