Kotimaa jalkojen alla on parasta just nyt! Toisiksi parasta on tietokoneen uusi nopeampi kovalevy, jihuu! Takana on kahden viikon intensiivinen Kroatian kiertomatka. Kotiin päästyämme ensitöikseni laitoin lohi-kantarellikeiton tulille. Lohisopan kaverina maistuu mustikkapaistos vaniljajäätelöllä! Lähdimme Minin kanssa fillareilla Keskuspuistoon mustikkametsään. Metsät ovat nyt täynnä mustaa kultaa ja lapsille tekee hyvää liikkua luonnossa. Nähdä niinku mistä se ruoka oikeasti tulee. Vartti mettässä ja Minillä oli nälkä, ötököille yliherkkä hipiäni täynnä kutiavia paiseita ja puolen litran purnakkamme pohja juuri ja juuri peitossa. Kotimatkalla nappasimme K-Supermarketin marjamyyjältä vielä litran marjaa.
Kookos – mustikkapaistos
100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kookoshiutaleita
1 dl kookossokeria
1 tl kardemummaa
0,5 l mustikoita
1 dl kookossokeria
tarjoiluun
vaniljajäätelöä
Sekoita 1 dl kookossokeria mustikoihin. Paista mustikoita vuoan pohjalla 10-15 min 200 asteessa. Sekoita sillä välin taikina nyppimällä voi muiden kuivien aineiden joukkoon. Ripottele taikina mustikoiden päälle ja anna paistua vielä 15 minuuttia.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Instagramissa @liemessa Snapchatissa @liemessa Liemessä-Facebook ryhmässä.