Skip to main content

ravintola relae

Nirso love kymmenen vuotta! Kymmenen vuotta sitten ensitreffeillä nuolimme toisiamme jäätelöitä Kaivarin jäätelökioskin jonossa. Olemme jollain ihmeen kaupalla selvinneet parista vauvavuodesta, sietäneet toistemme omituisia tapoja ja erilaisia luonteita ja jakaneet elämämme kymmenen vuoden ajan. Päätimme, että sitä pitäisi juhlistaa!

ravintola relae

Things to do before I die TOP10:ssä on keikkunut illallinen Nomassa, yhdessä maailman parhaimmissa ravintoloissa. Noma otti ja lähti pop-upiin Meksikoon juuri sitten tänä keväänä ja myöhemmin avaa Kööpenhaminassa uudella konseptilla.  Googlasin lähitietoon ravintolatarjontaa Oslosta Porvooseen, mutta päädyimme ei-niin-yllättäen lempikaupunkiimme Kööpenhaminaan ja maailman TOP50 ravintolat listalla sijalla 39. keikkuvaan ravinteliin. Ravintola Relae lupaa ensiluokkaisen ja innovatiivisen menun, mutta miljöö ja palvelu on näköistämme rentoa meininkiä. Yöpyisimme vain yhden yön. Pikavisiitille halusimme ripauksen luksusta, että ei tarvitsisi esim siivota Airbnb-kämppää ja lähteä ruokakauppaan. I love Ecohotels-ketjuun kuuluvan hotellin valitsimme särmikkäästä Vesterbron kaupunginosasta.  Kuvauksen mukaan hotelli ei sovellu lapsille. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä! Otettiin pikkasen normaalia parempi hotellihuone. Kato kerranko sitä kymmenessä vuodessa. Vuokrasimme etukäteen myös fillarit, olisimmehan maailman viihtyisimmässä pyöräilykaupungissa ja voisimme hetkeksi palata suhteemme alkuaikoihin kun viiletimme peräkanaa tukka hulmuten pitkin Helsingin katuja.

ravintola relae

Ei kymmenvuotispäivä getaway vaan takeaway

Kuulostaako ihanalta viikonloppulomalta? Niin mustakin, jos Mini ei olisi alkanut aamuyöllä oksentamaan kaksi tuntia ennen lentokenttätaksin tilaamista. Ei se menetetty raha, ei se matka eikä edes se ravintola, vaan eniten kärventää menetetty yhteinen vuorokausi Nirson kanssa ihan kahdestaan. Olisin vaan halunnut toisen kanssa vuorokauden kahdenkeskistä aikaa. Pitää kädestä kiinni, jutella ja pyöräillä pitkin Kööpenhaminen katuja. Se oli vaan tällä kertaa liikaa toivottu se. Kattellaan uudemman kerran kymmenen vuoden päästä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Primrose sanoo:

    Mä NIIIIN tunnen sun tuskan. Meille kävi pikkaisen sama juttu tänä kevättalvena, kun lapsi sairastui kuumeeseen just lähtöpäivän aamuna. Vaikka kyseessä ei ollut edes ulkomaanmatka vaan ihan vaan viikonloppureissu Joensuuhun ystäväpariskunnan ja hyvän ruoan luo, niin voin sanoa, että v*tutti koko päivän ja seuraavankin. Mutta sellaista elämä on, välillä hommat menee putkeen ja välillä, noh, ei. 😀

  • Kurjaa! Jokin noissa vuosipäivissä on semmoista että niiden kohdalla iskee paha karma. Tosin mulle iski paha karma ilman vuosipäiväpaineita Bangkokissa kun olin varannut 3 kk ennen pöydän Aasian 7. parhaaseen ravintolaan, Nahmiin. Viikon vietin vatsataudissa, se parani kunnes varauspäivän aamuna kävin taas halaamassa posliinia. Mutta urhoollisesti kävin syömässä nautin lähes kaikesta paitsi tuliset lihaiset. Karatkaa Tamperelle Nirson kanssa, tämähän on melkein kuin Köpis 🙂

Jätä kommentti