Skip to main content

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Rakastan järjestää juhlia. Jo nuorena päädyin tekemään päättötyöni aiheesta Event Planning Process. Suomeksi miten heittää bileet. Jotenkin kummasti bileitä tulee enää harvemmin järjestettyä yksityiselämässä lasten saannin myötä. Onneksi olen saanut järjestää tapahtumia työn puolesta jo monessa mutkassa: aikoinaan muotinäytöksiä pr-toimistolle, it-alan yrityksen legendaarisia pikkujouluja, edesmenneen Blogiringin aikaan bloggaajatapahtumia ja nyt taas, bloggaajatapahtumia Asennemedian leivissä. WTD-Natan kanssa emännöimme Valio Luomu Sadonkorjuujuhlan, johon kutsuimme parikymmentä bloggaajaystäväämme juhlistamaan syksyn alkua. Nata vastasi tapahtuman tuottamisesta ja minulle nakitettiin tapahtuman visuaalinen puoli sisältäen ruokien ja tuotteiden esillepanon, kattauksen ja koristelut.

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Alkujuomaksi nautimme suunnittelemani mustaherukka-rosmariini mimosat Valion luomumustaherukka mehusta. Sadonkorjuumenusta vastasi vuoden luomukokki Benjamin Frostell. Päästettiin bloggaajatkin keittiöön viimeistelemään muutama ruokalaji. Luomu härkäpapu chili sin carne -tacot olivat lähes liian kauniita syötäväksi ja arancinit grillatulla lehtikaali-aiolilla pakottivat santsaamaan. Menu oli luonnollisesti luomua ja sadonkorjuuhenkisesti  kasvispainotteinen, lukuunottamatta siikacevicheä kesäkurpitsalla ja Valio Luomu piimästä tehdyllä ”tiikerinmaidolla”.

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Kokemuksesta huolimatta jännitin miten onnistuisin luomaan visuaalisesti kauniin tapahtuman, jossa viihdytään ja houkuttaisi myös instagrammaamaan. Itse ainakin bloggaajana arvostan jos saan tapahtumasta napattua muutaman kuvan feediini. Viimeistä murua myöten-Saara oli onneksi apunani järjestelyissä ja kameroiden räiskeestä päätellen onnistuimme 🙂 Järjestelyjä helpotti suunnattomasti, että tapahtumapaikkana toimiva yksityisasunto jugendtalossa oli itsessään kuin sisustuslehdestä repäisty. Roudasimme paikalle metsästä keräämiäni ja suihkussa säilyttämiäni materiaaleja (sori kultsi), näpersin kukka-asetelman omin pikku kätösin, rakensimme Valion Luomu-tuotteille esillepanon, pujotimme kanervanoksia kangasservetteihin ja nostimme ruoat tarjoiluastioille. Voila! Juhlissa oli ihanan rento tunnelma ja puheensorina täytti talon. Kyllä ne vaan olivat vieraat, jotka tekivät tästäkin juhlasta juhlan. Kiitos kaikille mukanaolijoille!

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Beach house kitchen Hannele oli keittiössä kuin kotonaan.

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I Servetti I Kattaus Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I Kukkakimppu I Kukka I Kukka-asetelma Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I Porkkana Sadonkorjuujuhla I Juhlaideoita I Sadonkorjuu I

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
UUTTA! Nordic vibes @nordicfoodtales

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

  • Jael sanoo:

    Onpa kiva järjestää tuollaisia juhlia, ihanan näköistä,Itsekin tykkään järjestää, sellaisia vaan ei satu kauheasti eteen;mutta entisessä elämässäni hotellissa ja opiskelijakavereiden yhdessä pitämässä pitopalvelussa tuli sellaisia järjestettyä paljonkin:)

    • Kiitos, näitä juhlia oli kiva järjestää! Hotellin tapahtumissa on varmaan omat kuviot, mielenkiintoista! Itselläni on kokemusta myös isoista sadan hengen tilaisuuksista, mutta ne eivät ole aina menneet ilon kautta 😀 Kompaktimmasta tilaisuudesta ehtii itsekin nauttia ja vaihtaa kuulumisia kaikkien vieraiden kanssa.

  • Oli niin herkullista ja kaunista, kiitos vielä kerran

  • Lämmin kiitos vielä viimeisestä! Tapahtumien järjestäminen on aiemmasta työpaikasta itsellekin tuttua, haastavaa, mutta niin antavaa! Itse totuin olemaan niin paljon siellä taustajoukoissa, että nyt nautiskelen aina tällaisista, joissa voi vain hengailla, seurustella & nauttia pöydän antimista!

Jätä kommentti