Skip to main content

Nutellakuusi I torttukuusi I joulutorttu I joulu I helppo jälkiruoka I Nutella I Resepti I Ohje I Leivonta I Ruokakuvaus I Nutella Christmas tree I Christmas food I Baking I Food photography

Kaikkien tortunhimoisten märkä päiväuni: nutellakuusi! Kuusen muotoon leikattua lehtitaikinaa ja lehtitaikinalevyjen välissä suklaista Nutellaa. Torttuöveritakuu. Nutellakuusi ei vaadi erityistä sorminäppäryyttä vaan jokainen osaa kyllä sen tehdä. Lupaan. Äidin pienet kullannuput huudahtivat ”skorpioni!” kun paljastin liinan alta tämän joulun herkullisimman joulukuusen. Nirso taas höpisi jostain alienistä. Nutellakuusi sai alkunsa kun yritin keksiä joulun viimehetken jälkiruokavinkkiä, joka julkaistaisiin tänään vain muutama päivä ennen aattoa Loton Facebook-sivuilla. Samalla Loton #lauantaireseptit videoprojekti tuli päätökseensä puolentoista vuoden ja kymmenien ruokavideoiden kuvausten jälkeen. Videoita on ollut superkiva tehdä Veikkauksen tiimin kanssa. Olo on hieman haikea, mutta samaan aikaan tiedän että vuodenvaihteen jälkeen odottavat jo uudet herkulliset työprojektit.  Suoraan Nutellakuusi videoon pääset tästä. Herkullista ja tortuntäyteistä joulua kaikille!

Nutellakuusi I torttukuusi I joulutorttu I joulu I helppo jälkiruoka I Nutella I Resepti I Ohje I Leivonta I Ruokakuvaus I Nutella Christmas tree I Christmas food I Baking I Food photography

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Minna Vuo-Cho sanoo:

    Tuota videota ihastelin jossain joulunaikaan, mutta kuusi on hyvistä aikomuksista huolimatta edelleen tekemättä. Ehkä pitää tehdä jossain toisessa muodossa (joulu meni jo?) näin viimeisen lomapävän kunniaksi. Pakkasesta löytyisi taikinaa ja Nutellasta on näköjään tullut meillä standardipurkki kaappiin…

  • Minna Vuo-Cho sanoo:

    Tuota videota ihastelin jossain joulunaikaan, mutta kuusi on hyvistä aikomuksista huolimatta edelleen tekemättä. Ehkä pitää tehdä jossain toisessa muodossa (joulu meni jo?) näin viimeisen lomapävän kunniaksi. Pakkasesta löytyisi taikinaa ja Nutellasta on näköjään tullut meillä standardipurkki kaappiin…

Jätä kommentti